.
.
.
.
.

Bank Soalan Tahun 6 : Bahasa Melayu

Bank Soalan Tahun 6 :   Bahasa Melayu

………………………………………………………………………………………………..

Untuk Rujukan UPSR (Soalan Peperiksaan, Nota, Jawapan, Latihan…)

 ………………………………………………………………………………………………..

Untuk Bahan /Nota / Latihan yang lain, sila klik :

http://www.bumigemilang.com/?cat=67

………………………………………………………………………………………………..….

Untuk Kertas Soalan Peperiksaan UPSR & Latihan yang lain, sila klik :

http://www.bumigemilang.com/?cat=47

…………………………………………………………………………………..……….…..….

37 Comments Already

  1. I LIKE THIS PAGE,BECAUSE THERE GOT SO MANY GOOD THINGS AND WE CAN READ .

  2. macam maner nak cari yg penulisan pulak?????

  3. saya ingin mendapat 5a dalam upsr

  4. saya pun ingin dpt 5A dlm UPSR

  5. Saya suka blog ni sebab, saya boleh study untuk periksa akhir tahun saya :) Doakan saya saya dapat markah yang cemerlang :D

  6. i hope to get 5A in UPSR

  7. THIS IS SOO INTERESTING

  8. macam mana nak jawab soalan pemahaman secara mudah.

  9. i hope i will 7A IN UPSR

  10. i hope i will get 7A IN UPSR

  11. doakan kami dpat 5A dalam UPSR amin

  12. saya percaya saya akan berusaha mendapat 5A../….

  13. 5A in my life

  14. saya akan berusaha mendapat 5A yakin/,.,.,,.;.,

  15. doakan agar kami mendapat 5A aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

  16. saya harap saya dapat 5A dalam upsr nanti

  17. i get 7a in upsr

  18. saya nak dapat kan keputusan yang cemerlang…….

  19. harap harap saya boleh bawak balik keputusan yg cemerlang kepada ibu bapa saya.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    • masa ujian hari2 saya dapat 1b 3c 1d kecewa sangat….tapi saya tak kan putus asa……………………….

  20. tidak jika kita belajar bersungguh sungguh & tidak mudah berputus asa :)………………..

  21. i hope i will get 5a IN UPSR

  22. ingin belajar bersungguh-sungguh dan mendapat keputusan yg cermelang :)

  23. saya harap dapat 5A

  24. terima kasih di atas perkongsian ilmu yg ada dlm web ini.. semuanya free. smg Allah membalas dengan lebih banyak lg kebaikan..

  25. i hope i can get 5 aaaaa’s in upsr .i can do ittttttttttt .skarang dah dapat 4aaaa’s tapi sains plak yg lemah berusahaaa yer 5aaaaa’s k

  26. 5 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! ican do it

  27. saya akn dapat 5AAAAA

Write a Comment

.
.
%d bloggers like this: