Contoh Rujukan Kerja Kursus Geografi PMR 2013 : Pengangkutan Awam

.
.

Contoh Rujukan Kerja Kursus Geografi PMR 2013 : Pengangkutan Awam

Sila Klik :

Juga Klik :

………………………………………………………………………………………..….……..

Untuk Kerja Kursus / Folio Geografi yang lain, sila klik :

http://www.bumigemilang.com/?cat=159

………………………………………………………………………………………..….……..

Untuk Kerja Kursus / Folio / Projek yang lain, sila klik :

http://www.bumigemilang.com/?cat=348

………………………………………………………………………………………..….……..

Untuk Kertas Soalan Peperiksaan PMR, Nota dan Latihan yang lain, sila klik :

http://www.bumigemilang.com/?cat=32

………………………………………………………………………………………………..….

Tagged with 

105 thoughts on “Contoh Rujukan Kerja Kursus Geografi PMR 2013 : Pengangkutan Awam

  1. MOHD HARITH NAZMI BIN ANDRI says:

    banyak gile keje kursus yang harus dilakukan oleh diriku pada tahun ini.Esei kene tidak kurang 400 patah perkataan seliuh lah tangan teman ni jawabnye,tetapi teman akan cube untuk buat yang terbaik

  2. Nur Izzatul Quwwah Binti Mohd Norhisan says:

    hope kita semua bulehh buad kerja kursus geografi , walau ape pons kite pasrah je lha :) markah punye pasal :D

  3. bnyak gile kerja kursus mesti di siapkan, nevermind, demi PMR ;)

  4. salam semua…

  5. C Ry yg nakal! says:

    sy BLE!!!! fkir mau buat krja kursus!!! tpi apa2 pn, suffer first enjoy later urang bilang….

  6. macam mane nk wat objektif kjian ar??

  7. memang banyak

  8. aaaaaaaahhhhhhhhhh !!! asal nampak cam susah je kerja kursus f3 taun ni ?? nak mencari matlumat la paling malas sekali .. adooiii ~

  9. Ya Allah … Macam susah je -,-‘
    how could I do this , …
    But `DIWAJIBKAN’ for all Pmr Candidates 2013 .
    and for our marks ..
    so , we’ve to do this . * sorry for the broken grammar,^^ hekhekhek

  10. teratak mindaku syiqinc says:

    Menyusahkan betullah kerja kursus ini!!!Tak tahu camne nak buat.Sy langsung tak paham.

  11. nampak gaya macam susah…. fuhhhh

  12. kami dah start buat!! lepas holiday nii msti hantar sudaa…xpaa.. mau siap sudaa.. goodluck u all yg belum lgi buat :)

  13. emm…… mmang ssh gile you. tp kite kena berusaha lah jwb nye.DO THE BEZ 2 YOU ALL ye…

  14. emm… mmng ssh gile. tp xlh ssh sngt. bnyk2 kn usha kpda anda smua ye. DO THE BEZ 2 YOU ALL ye. SMILE ALWAYS….

  15. kerja kursus tahun nie bnyk betollah..
    tajuk nye pun susah2..

  16. this wed helps me . thank you soooooo much ………

  17. simple and easy keje geo nie,,,btol x???

  18. aduuiii … bnyakk nyaa keja skrg nheee … time cuty pun .. xdpat pnuh dgn keja umah , keja khursus … ya allah tabahkan lha .. aq …

  19. MIDA ohlala sabah98 says:

    tolong saya mcm mna mau buat nie ssh nya

  20. The black nail says:

    dunno how to do

  21. Assalamualaikum…

  22. Assalam..ugh..byk betoll kerja kursus plus kerje skolh ckg bagi..hari2 wajib ade kerje skolh…nk mghafal lagi nie..nk kena igt yg f.1 n f.2 lg…fuh…gambatte! demi cita2 ku yg tinggi ni x mnjadi halangan..yoshh!!!!!!!!!!!!!!!!! sume ni akn ku tempuh dgn bersemangat..haha

  23. Macam mane nak buat dapatan kajian?

  24. sabar je larh..

  25. mcm ne nk wat kawasan kajian???sape bleh tlong sye???

  26. perghh,, bnyaknyee keje kne buat… shari xde homework xsah.. dgn tuition pnye keje agy.. mmg trbaek arr.. belambak keje kne siapknkn.. cuti pon cam xcuti.. hadap bku je.. pmr pnye psal~ bwt jelaa.. chayook ! :D

  27. Thank you for updating this kerja kursus. it easy for me to do my kerja kursus……<3

  28. macam mana nak buat dapatan kajian

  29. Arezylah Salshabilla says:

    bnyaknya kna buat :( dah lose dan otak sya nie fikir mcm mna nak buat!!… tlg sya.. help me .. Lol XD

  30. Arezylah Salshabilla says:

    hmmp nasib baik ada rujukan sikit.. dpat larh sya buat kerja kursus.. thanks ye :)

  31. eina wanney says:

    nsib baik kerja kursus goe snang ^_^

  32. eina wanney says:

    huhuhuuuu nsib dah siap krja kursus geo lps ni blh la rht………………………………………………………

  33. bagoslarh cikgu2 da bg crew cmne nak buat yg susah..

  34. good luck pmr

  35. bnyk btul kerja thun ni …tapi x apa sy tetap akn bersungguh untuk menghadapi semua cabaran …..good luck PMR ^ ^

  36. good luck exam…
    :)

  37. cam ne nk bt…..kusut betoi nie..nk cari psl teksi utk d bt folio…kn main susah
    ape pown..gud luck 4 frenz utk pmr nnti.lagi 172 ari lg

  38. Schamyme Azlan says:

    PMR~ OHNOOO, DO THE BEST :) LAST BATCH :))

  39. Schamyme Azlan says:

    Untunglaa kita kena PMR taon ni, kalo tak teruk kena PBS >~<

  40. alahhh ,, susah laa weyh nk buat keje kursus .. hmmm someone help me

  41. PMR CANDIDATE's says:

    hello ,, can i ask ?

  42. PMR CANDIDATE's says:

    awesome >|

  43. boleh x bagi contoh rumusan untuk aktiviti penternakan….

  44. tolong bagi contoh rumusan untuk tajuk penternakan

  45. jieha shaiful lizan says:

    al bak kta ppatah “bukan senang nak snang dan bukan susah nk ssah”

  46. aduh pening kpla keja krsus alum siap alal… plz help me..

  47. takpe2, 8A tau? ;)

  48. katmana nak cari contoh folio?.

  49. Wuu~ Banyaknya nak kena buat T_T Kenapalah kau wujud wahai kerja kursus?

  50. bnyaki tol kje kusus …da lh xphm nk wat cm ne hmmm explain plez

  51. wa kenal maklu betol ke bohong says:

    perghhh….contoh tu boleh tiru x?

  52. huuu…penatnyer kena wat folio lepas nie dh nk exam

  53. wan dzeko says:

    good luck for PMR!

  54. ani..inah@dudin says:

    hermm……ya allah engkau permudahkanlah…kerja kursus ini….demi PMR….akan ku laksanakan…. ;) vs pa2 pouwn…..love u all…..kita berdoa’ kepada ilahi agar tidak terjerumus dalam kegagalan….”APA YANG PENTING USAHA!!!!!!!”
    -YAKIN PADA DIRI SENDIRI U ALL”

  55. betul juga anyway try the the best…………………..Goooooooooood luck

  56. endak tau plak kalou bleh dpat 8a tahun nie..

  57. normal la tu adk2…nak belajo x senang..sume kne usaha,, chayok2..kalau dkat ipta,assesment,quiz,test,presentation,jurnal,tesis, banyak lg kne buat,, adk2 akn alami sume tu..nk berjaya kne usaha dr skg.. gud luck sume…do the best..

  58. camne nak buat lampiran eh?…

  59. cntoh lampiran x de ke??

  60. rosella irdiana bt zamzuri says:

    tq 4 all information i very appricate with all the information…….. tq n tanhks from me rosella irdiana……..

  61. rosella irdiana bt zamzuri says:

    tq 4 all information.

  62. lollllllllllllllllllllllllllll tq tq tq qtq qtq qqqq

  63. good

  64. Harith Luv Nabilah says:

    Memang bagus website nie.Saya suka saya suka (bak kata mei mei)hehehe

  65. kalau ada bumi gemilang senanglah nak jari bahan tentang kerja kursus ni

  66. mazhan madlan says:

    alhamdulillah ..

  67. Syamiera_Syafiedah'98 says:

    boleh bgi contoh cadangan bgi penternakan x ? kebanyakan blog yg Sya kunjung, semuanya tetang pengangkutan .. someone help .. :D

  68. thanks 4 for the information. anyway Good Luck for pmr ,and also try your best in exam………………….

Write a Comment