.
.
.
.
.

15 Comments Already

  1. tolong buka sistem utk mengisi markah sarana ibu bapa.
    Kasihan Daerah Sabak Bernam perlu mengisi markah antara 4 Nov – 9 Nov tetapi tiada peluang masuk sistem.

  2. Sudah cuba masuk berkali-kali tapi akhirnya gagal juga.Tolong selesaikan masalah ini!!!

  3. Nak yang tercanggih…tetapi sistem tak canggih.Menyusahkan guru-guru.Banyak kerja lain yang nak dibuat lagi.

  4. memng malng nasib tok lebai..dh le berjaga 2,3 malm nk isi sarana.,tp nasibnye malng x dapt isi juge..yg malng lagi dh 3 mlm x dpt tdo ngan bini..bini pun dh mrajuk..malng sungguh malng..lain kali pastikan farsarana btul2 bagus baru baru le suruh buat keke2 camni…malnnggggg nasib tok lebai..

  5. Dah cuba banyak kali tetapi tak boleh juga ,kerja yang tertangguh ini menyebabkan saya mengalami stress ,tekanan mental.tolonglah saya, saya pun ada keluarga dan bayi yang kecil ,perlu meluangkan masa disamping bayi.Suami pula hari-hari marah asyik berdepan dengan laptop je…Tolonglah…………….

  6. JANGAN DOK LAYAN SANGAT SARANA TU NATI JADI MERANA. INI BARU COBAAN. KALAU TAKJADI NATI DEPA TRY LAIN CARA PULAK.

  7. waktu orang dok tido, aku bersengkang mata nak isi sarana. Takpe lagi. TAPI GILER AKU BILA 4/5 KALI8 ISI BENDA YANG SAMA ASYIK TAK LEH HANTAR. AKU DAK TAK KIRA, APA NAK JADI JADILAHLAH. PI MAMPUIH NGA SARANA. MAMPUIH, MAMPUIH.

  8. tengah malam ni last nak isi benda ni..tapi malangnya sistem bermasalah..macam2 yang kelurar..kata Forbidenlah…macam2 lagi..naik bosan dah..apa sebenarnya faedah yg cikgu dapat drp mengisi benda ni..? bukan ni saja, SAPS, HRMIS dan seribu satu lagi benda2 online yg nak diisi.
    Tolonglah wahai kementerian ..gajikanlah lebih banyak kerani di Malaysia ni

  9. Apedah jadi dengan sarana ni….tak dapat nak bikin…menyusahkan saje…..buka berkali2 pun tak dapat….malanggggggggggggggggggggggggggggggggg sungguhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sistem ni….sila sediAKAN yang terbaik lerrrrrr….

  10. FORBIDDEN FORBIDEN FORBIDEN……… kita ni bukan nak menceroboh ke Kota larangaan di negara China……nak jual sistem yang terbaharu jangan jual yang di ciplak macam ni…..menyusahkan guru2 di MALAYSIA saje

  11. Tolong la jgn siksa lagi guru yang dah tersiksa. Tak phm la. TPM tlg la jgn buat benda2 mengarut lg dlm bidang pendidikan ni. Semua guru dah menyampah dan bosan dan benci dan meluat dan dan dan dan… Banyak masalah bebanan kerja guru belum selesai, tambah lagi bebanan. Org atas ckp senang la tp kami guru2 macai ni yg menbanggung azabnya. Serba salah hinggakan tugas hakiki mengajar jd kerja sambilan pulak. Asal lepas sudah. Kalau Pakatan Rakyat boleh janji tolong kurangkan bebanan tugas guru yang semakin mengarut akhir2 ni. PRU14 nnti terpaksalah pangkah pembangkang. Dah tak tau nak merayu pada siapa lagi.. Tolonggggggg…

  12. apalah buka berkali-kali pun tak dapat lagi ..siang malam subuh hampehh..

  13. bebanan kerja guru sedikit kurang dengan online markah PBS tetapi diganti dengan sarana yang membebankan kerja guru.Kerja yang mengarut dan sia-sia

  14. betul2 menyampah n sakit hati isi sarana ni. buat bnda bodoh ni sampai feel dengan family pon takde.sehari aku ngadap computer br 3 soal selidik dpt isi..
    system slow cam siput

Write a Comment

.
.
%d bloggers like this: