Koleksi Contoh Karangan Bahasa Melayu UPSR / Sekolah Rendah

Koleksi Contoh Karangan Bahasa Melayu UPSR / Sekolah Rendah

.
.
.

Karangan Bahasa Melayu UPSR

Sila Klik :

.

.

Juga Klik :

………………………………………………………………………………….

.

Untuk Rujukan UPSR  (Soalan Peperiksaan, Nota, Jawapan, Latihan…)

Sila Klik :

………………………………………………………………………………….

.

Untuk Kertas Soalan Peperiksaan UPSR, Nota dan Latihan yang lain,

Sila Klik :

………………………………………………………………………………….

.
Terima Kasih kerana membaca post ini.

Sila baca Post-Post mengikut SUBJEK dan KATEGORI

.

130 Replies to “Koleksi Contoh Karangan Bahasa Melayu UPSR / Sekolah Rendah”

  1. Saya berharap semua kawan2 saya yang masuk ke laman web ini mendoakan saya agar saya akan mendapat ‘5A’ dalam peperiksaan UPSR….Amin…….

  2. saya nak dapat 5a upsr… saya nak banggakan keluarga saya doakan saya kawan2.. nanti saya doakan kawan juga supaya mendapat 5a dalam upsr.. sayang upsr

  3. Saya Ingin mendapat 5A dalam UPSR saya akan belajar bersungguh-sungguh untuk mendapat 5A dalam UPSR insyaallah ( Amin )

  4. saya ingin mendapat 5a upsr saya akan belajar bersungguh sugguh untuk mendapat 5a dalam upsr insyaallah…………………………………………………………………………….#aka tiang lampu (anies)

  5. saya ingin mendapat 5A dalam UPSR dan saya ingin masuk ke sekolah asrama penuh

    insyaallah………… > <
    v

  6. UPSR
    SAYA memang takut saya tahu ibu bapa saya harapkan saya mendapat 5a tapi saya tidak yakin dengan contoh karangan ini saya dah mula yakin and tolong doakan saya supaya mendapat 5a UPSR amin

  7. Assalamu’alaikum…Saya nak dapat 5A’s UPSR ni…Mmng giler berdebar..Lebih kurang lagi 2 minggu je nak exam..In Sha Allah..Saya doakan kejayaan awak semua..Sekian.

  8. Saya nak belajar sungguh2 sbab blajar je lh harta yg keluarga saya Ade… saya keaian kat ibu saya skit ayah saya petang pagi… menoreh Getah.. petang.. buat rumah mlam. Msak jaga adik sya so sya nk buktikan bahawa sya boleh bust.

  9. Semua orang doa akan saya , supaya dapat 6a dalam upsr tahun depan aminnnnn.Semua orang doa akan saya, supaya dapat 8a dalam upkk. ^_^

Write a Comment