Kerja Kursus / Folio Sejarah (Tingkatan 3) PMR 2013 []

.
.

Kerja Kursus  / Folio Sejarah (Tingkatan 3) PMR 2013

Sila Klik :

…………………………………………………………………………………………….

Untuk Rujukan Pelajar-Pelajar Tingkatan 1, 2 dan 3 

Novel Bahasa Melayu Tingkatan 1,  2,  dan 3 :

Antologi Bahasa Melayu Tingkatan 1, 2,dan 3 :

English Forms 1, 2 and 3 :

……………………………………………………………………………………..….….……..

Untuk Kerja Kursus / Folio / Projek yang lain, sila klik :

http://www.bumigemilang.com/?cat=348

………………………………………………………………………………………..….……..

Untuk Kerja Kursus Sejarah yang lain, sila klik :

http://www.bumigemilang.com/?cat=160

………………………………………………………………………………………………..….

Untuk Kertas Soalan Peperiksaan PMR, Nota dan Latihan yang lain, sila klik :

http://www.bumigemilang.com/?cat=32

………………………………………………………………………………………………..….

132 thoughts on “Kerja Kursus / Folio Sejarah (Tingkatan 3) PMR 2013 []

  1. siti nurkhairunnisa says:

    Ape tajuk tok kerja khusus thn nie♡

  2. belum keluar lagi eh?

  3. Amirah Wahida Rahmat says:

    Tjok kerja khusus sejarh taon nie ap eark??

  4. contoh kegiatan ekonomi tradisional ni macam mana?

    • norhasnieza nieza says:

      contoh nyer. . . . .pertanian , perniagaan . . . .
      kegiatan ekonomi 2 b’maksud. . .kegiatan untuk mendapat duit. . . .

  5. ni untuk tahun 2013 ke?

  6. knp blum keluar lgi ke bantuan2 folio sejarah?

  7. tingkatan 3

  8. ryshal zefrey says:

    ape tajuk unuk tahu ni ??

  9. tajuk yang terbaik taun nie ap erk ? bnyk nye kne uat .. skit tngn , mcm na patah da .. huhuhuu :'( na nangez

  10. Apa tajuk untuk folio sejarah

  11. knp thn ni kerja kursus geo n sej sush……

  12. x de panduan pon untk folio sej thn ni???

  13. btol ke ni kerje kursus sjrah??

  14. nape x de contoh kerja kursus sejarah tugasan 2 (esei) thn ni pnye??

  15. betol larh tu kerja kursus untuk tahun agak susah’SEDIHYA':( huhuhu,,,,

  16. visha ramalingam says:

    betul ke ni tajuk sejarah folio

  17. erm cube ajar buat essay…elimen 3..tolong laaaaaaaa

  18. ishhh ! tak faham aku ! :(

  19. aduhai macam ane nk buat kerje khusus nieee????
    susah betul nk buat nie……..
    plsss ad sape II blh tlg siti …

  20. muhammad roqiid bin mat daud says:

    susah x karja khusus sejarah……….

  21. sesiapa boleh tolong saya buat folio sejarah tak ?
    macam mana cara nak buat kerja kursus pmr sejarah dan geografi 2013?
    anyone please help me…..

  22. Syafiq_Is_Myname says:

    what to do for this tingkatan3 …

  23. what topic for this year

  24. Ya Allah,permudahkanlah semua urusan aku ya!!…harap2 kerja kursus ni tak ganggu aku hadapi PMR… :)

  25. filza zaqisz own's says:

    npew susah sngat nk criew matlumat teteng sejarah….. tlong sy pleaz..

  26. tiara fazielah says:

    tlong bha mcm mna mau buat nie..??
    “:)
    bgie bha klu nya pless :(

  27. tajuk ekonomi tradisional contohnya nelayan, kerja di sawah dll.. panduan yg boleh dibuat dulu..
    buat senarai kandungan dulu ada 9 elemen dalam isi kandungan,
    cari panduan nk buat penghargaan.. mesti ada 3 nama (wakil sekolah pengetua/nama guru sejarah) nama penuh ibu bapa, dan nama rakan2..
    kn cari objektif nya (3/4 objektif)
    cari kaedah kajian (3/4 kaedah)
    tq

  28. macam mana nak buat ?

  29. bagaimana membuat kerja kursus sejarah.Bertajuk kegiatan ekonomi tradisional tingkatan 3

  30. bagaimana membuat folio sejarah tingkatan 3

  31. cara2 nak buat mcam mna??

  32. pieyka green says:

    Hmm … bnyak jgak ..

  33. Can teach me how to do folio sej tingkatan 3 2013 ?tolong tolong!please….i need help for hasil kajian and objective kajian dan kaedah kajian..tolong

  34. Last PMR!!!! says:

    Kerja folio nie nk wat tulis ke taip!!!!

    :)

  35. hurmm…
    nk mntk cntoh folio bleyh…

  36. cm anew yew nx uat kejew kusus sjarah niey..pening sudah..harap2 dpt bntu ea..thanks…

  37. tn farihafasya says:

    gne nk wak kje krsus sj nga geo nie…doh lar mnggu dpan exam doh…serabut lar

  38. cara-cara nak buat kerja kursus sejarah ada tak ?? Saya tak pandai lah nak buat .. :( Tolong saya ~

  39. xde panduan untuk kerje kursus sej taon nie ke???

  40. WAH……stress derh esok nak exam daaaa!!! camne ne nak cari kaedah dan hasil kajian?? cikgu explain msih x fhm laaa!!!

  41. susahnyee kerja kursus sejarah nii…..tlg laa. sape2 nk tlg ??

  42. kn tajuk ni sama ngn folio dx taon lepas..apsal x mntak ngn cikgu nk wt rujukan..
    lw senang2 add la sye ea..
    mohd syukri

  43. tajuk kegiatan ekonomi apa yang senang ?

  44. spa ada contoh folio sejarah ni … yg tahun lepas ker ….

  45. tjok,,,ekonomi tradisional,,,ade 3 elemen,,,elemen 1,cari fkta sejarah tntng eknomi tradsional cntoh cari at internet,majalah,srt khabar,org sumber&melawat tmpt kjian,,,,…elemen 2 adlh yg plg senang,,,merekod fkta sej cth tjk kjian,kaedh kjian,snarai kndungan,penghargaan,objektif,hsil kjian,rumusan,lampiran&rujukan,,elemen 3 adalh esei,.,,.,..pengambilan markh adlh dry unsur patriotisme,,.,.,.,..,lbh baek wat gne tangan,.,,,.coz leh pdm/btol an ngn cpat klo de salah,.,.,.klo gne taip,bgy sye ssh,.,.,.coz klo slh tme anto at ckgu n de bnyk slh kan m’bazir coz kne buang m/s yg slh,.,.,.,.ianya m’gambil mser yg agk lmer sbb 2 bgy mse cmpy bln 6,,,so hargai lh mse yg ade,,,jgn wt kje lastmnit,,,hehehe,,,

  46. tolong lah daku ini…..yg masih kelabu asap….tidak tau nak buat ape..

  47. Mcam mana nk buat … ada contoh tak untuk dilihat . please …..

  48. anas tarbiah (black shot pro) says:

    tolong pilihkan saya tajuk untuk kedah sbb saya tak tau cmner nak buat dari mula …. itulah padahnya jika tidak buat last minit

  49. paling ssh woo….alahai…

  50. Macam mana cara Nak buat kerja kursus sejarah Ni ……

  51. Alia Atikah says:

    Sorry . nak tanya sikit boleh ? Elemen 1 tuh kalau buat cara-2 penanaman padi , orang sumber semua tuh nak cari mana eh ?

  52. cmne nkwt esei ekonomi tradisional ??? pening nih .. :(

  53. zetty marliana says:

    kerja kursus pning gile nk buat

  54. Pmr kan . Wat yg trbaik :)

  55. yusmira azwa says:

    payah btul la nk wt kerja kursus sejarah ni….bkan ada org nk tlong pon….hrap kt family pon sbuk….

  56. Yeah!!tinggal lwtn jew.Tpi Anyamn Kt KL ni x de lh :(

  57. yang esei tu nak buat macam mana ?
    susah la

  58. all pmr student, good luck guys! takpe, even susah pun, kalau nanti kita punya reslut gempak, mesti semua org akan pandang tinggi dekat kita. we all straight a’s <3 strive for star

  59. kerja kusus sgt pning !!!!!!!!!!!!!!!!tolong cikgu???????????????

  60. All (PMR) student,good luck guyz!

    • Nur Fatihah Binti Ramli says:

      Sorry la..saya xa faham nak wat kerja khursus nieyh…sedih plok rse….,,,,,
      nenek tolong teyha bleh tak tengh sedih nieyh….!!!!!
      mnx tlg kambing ?
      lmbt lg nk tlg
      kera my bf?
      pemlaz se celaka tu …!kesian saya

  61. i dont like this title

  62. can i know about it pleaseeee help me frenzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  63. Mcm mna nak wat krja kursus sejarah nie?”tlong ba.”plez help me….spa2x yg dah wat krja kursus 2e share2x lha….

  64. Take your time look around… apa2x pon tabah jak la kta smua rasa bnda yang sma….

  65. Emmm,,mmang ssah,,,kalu x buat kan 6ti fail pulak..

  66. Spe ek yang blh tlg sya…hai kwn-II
    spe dah siap sya nak tengok cam ane cara buat ahh kesian kwn-II ni sumua x buat lagi agi

  67. mcm mane agak nye nak mula buat keje khusus nie?

  68. SITI NUR HAJAR says:

    hai susah nyew nk buat kejew khusus nie …. ……..
    sa[ew dah siap
    share la cikit
    kongsi tuuu
    amalan mulai …
    hahax

  69. siti nor aishah says:

    hai susah nye nak buat keje kursus sejarah and geografi…
    kenape lh susah sngat dh lh bnyk plak tu….
    klau bleh share lh skit…

  70. folio paling susah dalam dunia hahaha

  71. sape boleh tolong saye ;(….. tolong lah ,boleh tak..sejarah susah oh.

  72. x paham la folio tingkatan 3 ni

  73. help me guys..huhu

  74. ARRAMUNGGAM says:

    THANKS

  75. apalah nasib dak2 tingkatan 3 tahun ni,,,apa bolih buat nasib badan :( sebab kene buat folio susah sangat tahun ni…

  76. mlawat tmpt kajian 2 ,, tempat yg kite lawat , org sumber d tmpt lwatan pn prlu tulis dlm penghargaan jua ke ???

  77. nak tanya nie…macam mana nak buat hasil kajian??

  78. Blog ni Sangat2 bagus

  79. tjuk padi sawah ade x

  80. SITI NUR AULAH says:

    maafkan saya mcm mne nk buat folio penanaman padi .. ? :-(

  81. ade x contoh kerja kursus tentang tajuk perikanan??

  82. E - LaRh miyLa says:

    thanks aLL .. <3

  83. update lah web ni supaya lebih mudah difahami

  84. folio tigkatan 3 tajuk satay x ada ke?

  85. Prospek nak buat macam mana ?

Write a Comment