.
.
.
.
.

Kerja Kursus Geografi Tingkatan 3 / PMR 2013 : Konsep dan Jenis Pengangkutan Awam

Kerja Kursus Geografi Tingkatan 3 / PMR 2013 : Konsep dan Jenis Pengangkutan Awam

Sila Klik :

Juga Klik :

………………………………………………………………………………………..….……..

Untuk Kerja Kursus / Folio Geografi yang lain, sila klik :

http://www.bumigemilang.com/?cat=159

………………………………………………………………………………………..….……..

Untuk Kerja Kursus / Folio / Projek yang lain, sila klik :

http://www.bumigemilang.com/?cat=348

………………………………………………………………………………………..….……..

Untuk Kertas Soalan Peperiksaan PMR, Nota dan Latihan yang lain, sila klik :

http://www.bumigemilang.com/?cat=32

………………………………………………………………………………………………..….

23 Comments Already

  1. Saya dapati pengunjung melawat blog saya dari link bumigemilang. Terima kasih. Semuga semua mendapat manafaat.

  2. Tolong email isi-isi penting membuat content/laporan kerja kursus geografi ting.3 2013 mengenai pengangkutan awam. Sila tunjuk ajar.

  3. laporan / content tolong isikan..

  4. susah bagi aku masuk kealam pmr nie, pas 2 , kene wat kerja krusus, erm……………………..

  5. Tolong Bagi Sya Isi – Isi Kajian Yang Penting…

  6. tunjukkan step ke step .Pleaseee !!!!

  7. hello,guys cn you help me to do this work please gve me some ingrediant to do this work..thanks

  8. Huh, nasib baik dapat buat bende alah ni dgn perfect. Btw, contoh folio tu x membantu langsung. Drpd nk rujuk tu, baik buat sendiri. Kan guru korang dah bagi panduan? So, apa masalahnya? Buat je la… :P

  9. ssah nyer krja khursuz niey..ermmm

  10. thkz.. for this helpest website 2 to this work

  11. boleh tunjuk macam mana nak buat?

  12. saya mahu pendapatan kajian..

  13. laman ini membantu saya banyak . terima kasih banyak -banyak

  14. time kasih

  15. terima kasih… hahaah

  16. em korang semua da siap ka kerja krusus korang erk???

  17. tlg terangkan dengan lebih lanjut

  18. tlg ajar dengan lebih lanjut.

Write a Comment

.
.
%d bloggers like this: