Kerja Kursus / Projek Matematik Tambahan (Additional Mathematics Project Work) 2013 Negeri Perak

Kerja Kursus / Projek Matematik Tambahan (Additional Mathematics Project Work) 2013 Negeri Perak

Sila Klik :

………………………………………………………………………………………………..….

Untuk Additional Mathematics Project Work / Kerja Projek Matematik Tambahan yang lain, sila klik :

http://www.bumigemilang.com/?cat=239

………………………………………………………………………………………..….……..

 

47 Comments Already

  1. macam mana nak mula kerja projek ni

  2. macam mana buat folie

  3. Share kan jawapan untuk kerja kursus Addmath Perak 2013. Sangat susah dan tak reti nak buat :’( Need a help.

  4. Assalamualaikum,,afifah dah buat entry jawapan bagi bahagian A,, nanti ada masa, afifah sambung bahagian B pula..harap dapat membantu awak semua!

  5. nak mula dari mana…tolong share jawapan

  6. how to do this folio?…please give a example for 2013 add math folio…

  7. Che’ selalu dapat kosong dalam Addmath. Bila search dekat internet takde pun jawapan, kesian che’ :( Bagilah jawapan sikit. Pleaseeeeeeeeeeeeeee ^^

  8. susah nya nak buat kerja kursus add math ni.tak fhm apa kehendak soalan.my teacher said “do it on your own,i won’t tell you what you suppose to do.”=’(

  9. How to do add math project?

  10. alamak .. teacher dah explain tpi ckit pun ta pham .. need a help .. anyone ?? plizz :(

  11. how to answer this project? need an example,pleaseee :’D

  12. i really can’t understand how to do this project… the questions are easy but i can’t solve it :(… TENSION!!

  13. Please bagi jawapan 2013

  14. bagila jawapan..baru senang

  15. camne na buat… tak faham lah.. share sikit.. :-)

  16. please upload answers . i don’t understand this projek!!

  17. mcm mna nk buat? tlng upload answer scheme.. nk tgk cth…

  18. boleh x bg sample jwpan untuk Kerja Projek Add Math 2013 bagi Sabah?please,betul2 memerlukan..x faham camna nak buat :’(

  19. mana jawapan project paper ni . hadoii pening dah ni .

  20. macam mane na buat project ni ?

  21. x de contoh jawapan ?xtw nk wat

  22. please i want the answer

  23. ckit2 nk jawapan.. ape benda la!!

  24. addmath…hurm…susahnyer kk…

  25. Pls post the answer ASAP!!I dun knw how to start it :’(

  26. tolong emailkan jawapan kerja kursus +math yang negeri kelantan.. susah sngt ..

  27. xda ke untuk negeri 9?

  28. tolg post kerja khusus untuk add math pahang plezz..

  29. tolong post kerja khusus addmath pahang nyeww…plezzz !!! i need a help..

  30. camner nk buat kerja projek add math kelantan 2013 …help me please !!!

  31. Please upload Answer Kerja kursus AddMath Perak punye .

  32. salam..camne nak buat nie.. blank laa.. skema jawapan pls..

  33. nak jawapan!!!

  34. thanks for the answer and also this all note very helpful 4 doing folioooo

  35. thanks for answer..

  36. haish mcm2 jenis komen..korng bg nasihat kt org srh bt sndiri tp enth2 korng yg tiru..lol

  37. Salam , saya nak projek work add math 2013 negeri kedah boleh tak . Saya cari tak jumpa pun . saya nak buat rujukan

  38. saya kurang faham la nak buat kerja add math nie..boleh tolong terangkan tak tentang kerja khursus nie…
    sbenarnya ia nak apa??

Write a Comment

%d bloggers like this: