Kerja Kursus / Projek Matematik Tambahan (Additional Mathematics Project Work) 2013 Negeri Perak

.
.

Kerja Kursus / Projek Matematik Tambahan (Additional Mathematics Project Work) 2013 Negeri Perak

Sila Klik :

………………………………………………………………………………………………..….

Untuk Additional Mathematics Project Work / Kerja Projek Matematik Tambahan yang lain, sila klik :

http://www.bumigemilang.com/?cat=239

………………………………………………………………………………………..….……..

 

47 thoughts on “Kerja Kursus / Projek Matematik Tambahan (Additional Mathematics Project Work) 2013 Negeri Perak

  1. macam mana nak mula kerja projek ni

  2. sharul huzaimi says:

    macam mana buat folie

  3. Share kan jawapan untuk kerja kursus Addmath Perak 2013. Sangat susah dan tak reti nak buat :’( Need a help.

  4. Assalamualaikum,,afifah dah buat entry jawapan bagi bahagian A,, nanti ada masa, afifah sambung bahagian B pula..harap dapat membantu awak semua!

  5. dienapropyl says:

    nak mula dari mana…tolong share jawapan

  6. how to do this folio?…please give a example for 2013 add math folio…

  7. Nobita yang tak reti Addmath. says:

    Che’ selalu dapat kosong dalam Addmath. Bila search dekat internet takde pun jawapan, kesian che’ :( Bagilah jawapan sikit. Pleaseeeeeeeeeeeeeee ^^

  8. susah nya nak buat kerja kursus add math ni.tak fhm apa kehendak soalan.my teacher said “do it on your own,i won’t tell you what you suppose to do.”=’(

  9. How to do add math project?

  10. kring kring says:

    alamak .. teacher dah explain tpi ckit pun ta pham .. need a help .. anyone ?? plizz :(

  11. Spm Candidates says:

    how to answer this project? need an example,pleaseee :’D

  12. i really can’t understand how to do this project… the questions are easy but i can’t solve it :(… TENSION!!

  13. Please bagi jawapan 2013

  14. bagila jawapan..baru senang

  15. hafizah nur arina says:

    camne na buat… tak faham lah.. share sikit.. :-)

  16. please upload answers . i don’t understand this projek!!

  17. mcm mna nk buat? tlng upload answer scheme.. nk tgk cth…

  18. boleh x bg sample jwpan untuk Kerja Projek Add Math 2013 bagi Sabah?please,betul2 memerlukan..x faham camna nak buat :’(

  19. sherry fathy says:

    mana jawapan project paper ni . hadoii pening dah ni .

  20. macam mane na buat project ni ?

  21. x de contoh jawapan ?xtw nk wat

  22. please i want the answer

  23. nothing to say says:

    ckit2 nk jawapan.. ape benda la!!

  24. addmath…hurm…susahnyer kk…

  25. Pls post the answer ASAP!!I dun knw how to start it :’(

  26. ilyana sahirah says:

    tolong emailkan jawapan kerja kursus +math yang negeri kelantan.. susah sngt ..

  27. xda ke untuk negeri 9?

  28. eyra zahira says:

    tolg post kerja khusus untuk add math pahang plezz..

  29. tolong post kerja khusus addmath pahang nyeww…plezzz !!! i need a help..

  30. camner nk buat kerja projek add math kelantan 2013 …help me please !!!

  31. Please upload Answer Kerja kursus AddMath Perak punye .

  32. chya ank sungai says:

    salam..camne nak buat nie.. blank laa.. skema jawapan pls..

  33. nak jawapan!!!

  34. thanks for the answer and also this all note very helpful 4 doing folioooo

  35. thanks for answer..

  36. haish mcm2 jenis komen..korng bg nasihat kt org srh bt sndiri tp enth2 korng yg tiru..lol

  37. Salam , saya nak projek work add math 2013 negeri kedah boleh tak . Saya cari tak jumpa pun . saya nak buat rujukan

  38. noorsyamira says:

    saya kurang faham la nak buat kerja add math nie..boleh tolong terangkan tak tentang kerja khursus nie…
    sbenarnya ia nak apa??

Write a Comment