.
.
.
.
.

Koleksi Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan PMR 2012 : Kemahiran Hidup (Trial PMR 2012 Examination Papers) []

Koleksi Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan PMR 2012 : Kemahiran Hidup (Trial PMR 2012 Examination Papers)  

Sila Klik :

Juga Klik :

Untuk Rujukan Pelajar-Pelajar Tingkatan 1, 2 dan 3 

Novel Bahasa Melayu Tingkatan 1,  2,  dan 3 :

Antologi Bahasa Melayu Tingkatan 1, 2,dan 3 :

English Forms 1, 2 and 3 :

………………………………………………………………………………………………..….

Untuk Kertas Soalan Peperiksaan PMR, Nota dan Latihan yang lain, sila klik :

http://www.bumigemilang.com/?cat=32

………………………………………………………………………………………………..….

Untuk Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan yang lain, sila klik :

http://www.bumigemilang.com/?cat=238

………………………………………………………………………………………………..….

36 Comments Already

  1. soalan KH pilihan ERT negeri johor xde ke ? need it ! pliss !

  2. can you pls upload answer for Kemahiran Hidup ( Perdagangan & Keusahawanan ) 2012 Negeri Perak . Thankss :D

  3. can somebody upload for kemahiran Hidup ( Perdagangan dan Keusahawanan 2012, mana2 negeri pun tak kisah.

  4. update terbaru xdak ka? amat2 diperlukan sekarang utk fleksi..huhu

  5. sy amat perlukan kertas trial khb ert pmr 2012 negeri johor……plzzzz…x jumpa2 lagi nak download…

  6. ada lagi x soalan trial khb pertanian dari negeri lain…??lau ada tlg uploadkan ye…sgt diperlukan…

  7. Tumpang tanya, ada soalan trial KH perdagangan tak? Saya cuba cari, tak jumpa. Kalau passkan link pun boleh.

  8. kertas percubaan pmr yang ert di negeri sprti melaka,terengganu,johor x ada kew??amat memerlukannya..help me!!!

  9. tlg uploadkn jawapan bg kertas KHB-ERT soalan dr SBP….
    i needit…
    plz…………

    10 q….

  10. soalan kelantan ERT KT dan PK x da ke??

  11. kh ert terengganu takde ke ?

  12. soalan kelantan khb-pk ade x ????? as soon as possible please……..

  13. assalamualaikum,,
    soalan khb perdagangan dan keusahawanan negeri penang ada tak?
    nak sangat .. harap ada

  14. Nak tanya.. x dew ker soalan percubaan kemahiran hidup ert negeri Terngganu punye?????

  15. boleh upload jawapan sbp khb (pk) punya tak? pls…

  16. NEGERI JOHOR

    KOLEKSI KERTAS SOALAN PEPERIKSAAN PERCUBAAN PMR 2012 NEGERI JOHOR ( DAERAH JOHOR BAHRU)

    http://fadzilmahasiswa.blogspot.com/2012/09/koleksi-kertas-soalan-peperiksaan.html

  17. thank for the exam paper… hahha… sungguh berguna kpa saya… (^_*)

  18. tkasih kerna memberikan manfaat untuk semua..teruskan menghasilkan yang terbaik

  19. alhamdulillah , akhirnye dapat jugakk exam paper yg saya nak . terime kasih kerana sudi berkongsi . moga allah membalas segalanye. amiin :) assalamualaikum

  20. terima kasih…thank you so much..

  21. kemahiran hidup ert very helpfull for me

  22. uuuuu terbaik……. iINSYAALLLAH A kh

  23. ader tak soalan ramalan pmr 2013 semua subjek…tolong ya

  24. kelantan pnya soalan ert tu xde jwpn ke?

Write a Comment

.
.
%d bloggers like this: