Koleksi Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan PMR 2012 Terengganu (Trial PMR 2012 Examination Papers) []

.
.

Koleksi Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan PMR 2012 Terengganu (Trial PMR 2012 Examination Papers)

Sila Klik :

Untuk Rujukan Pelajar-Pelajar Tingkatan 1, 2 dan 3 

Novel Bahasa Melayu Tingkatan 1,  2,  dan 3 :

Antologi Bahasa Melayu Tingkatan 1, 2,dan 3 :

English Forms 1, 2 and 3 :

………………………………………………………………………………………………..….

Untuk Kertas Soalan Peperiksaan PMR, Nota dan Latihan yang lain, sila klik :

http://www.bumigemilang.com/?cat=32

………………………………………………………………………………………………..….

Untuk Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan yang lain, sila klik :

http://www.bumigemilang.com/?cat=238

………………………………………………………………………………………………..….

37 thoughts on “Koleksi Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan PMR 2012 Terengganu (Trial PMR 2012 Examination Papers) []

  1. terima kasih utk trial terengganu 2012. Sains kertas 2 salah di upload. tolong upload Sains kertas 2.

    Terima kasih

  2. terima kasih untuk trail terengganu 2012. sekiranya ada trail KHB pil kemahiran teknikal (pil. 1) harap dapat diupload. Terima kasih.

  3. Terima kasih untuk paper trial tgnu 2012.

  4. Lee Ming Sheng says:

    ermm…
    the link for Science Paper 2 is wrong link (Paper 1 link)
    check it out

    thank you

  5. Jika ada skema kh ert, geografi, dan sejarah.
    Harap dikeluarkan. terima kasih :)

  6. erm..soalan pecubaan pmr 2012 untuk wilayah persekutuan kuala lumpur ada x?tq

  7. ade x soalan percubaan wilayah persekutuan kuala lumpur?saya nk,kalau boleh bgi secepat mungkin..tq

  8. ganu the best!!!

  9. soalan trial PMR 2012 utk pulau pinang tak ada ka??? terima kasih

  10. soalan percubaan untuk wilayah persekutuan kuala lumpur 2012 ada x utk pendidikan islam+jawapan dan sains paper 1 and 2 +jawapan…tq

  11. aku budak selangor says:

    soalan shah alam ada x

  12. Nur Hidayah says:

    Terima kasih byk2. Semoga semua form 3 2012 berjaya dgn cemerlang dlm PMR 2012 !! :) Amin, InsyaAllah..

  13. anna raihan says:

    tq soooo much, may Allah bless all of you

  14. Thanks kerana ada juga orang yang ingin membantu.

  15. skema untk soalan trial ney ada tak ?? btw thans so much

  16. Student johor says:

    Soalan percubaan untuk bahagian Johor 2012 ada x utk pendidikan islam+jawapan dan sejarah+jawapan. Tq :)

  17. Tq 4 sharing..semoga dpt membantu pljr2 pmr 2012 membuat latih tubi

  18. boleh tak kalau just nak tengok exam paper tu jee? tak nak download bolehh tak?

  19. wilyah persekutuan punye math trial x de ker

  20. shahida syafiqah says:

    Salam, terima kasih kerana upload, mohon bantuan untuk upload percubaan pmr 2012 negeri kelantan untuk semua subjek (soalan dan skema). terima kasih

  21. 10q 4 soalan percubaan 2012

  22. Iman Jazmina says:

    Hi, Saya tak boleh nak tgk exam paper untuk Kemahiran Hidup, both paper. Dia cakap dekat situ, account suspended.

  23. soalan percubaan pendidikan islam pmr 2012 negeri johor x ade ke….klu ade sila dptkan link…

  24. jawapan mathematics paper 1 xde ke ?

  25. terima kasih bumu gemilang

  26. Ternggnu soalan kh ert x der kew???
    nak sangat .. harap2 ade.. :)

  27. soalan percubaan KHB-ert ada x

  28. soalan percubaan KHB-ert ada x?

  29. soalan untuk kh memang ta boley diuploadkann and tengok kann ? sebab soalan nye berulang-2 . betol ke ?

  30. thanks alot akan dimenafaatkan…

  31. terima kasih . :)skrang boleh download

  32. terima kasih untuk upload kertas terengganu ini..dan semua Calon PMR,SELAMAT BERJAYA :)

  33. thank . .banyak membantu la .:)

Write a Comment