Lelaki mengamuk baling telur di syarikat telekomunikasi

Lelaki mengamuk baling telur di syarikat telekomunikasi

.
.
.

KUALA LUMPUR, 7 Jan —  Tidak berpuas hati dengan perkhidmatan sebuah syarikat telekomunikasi, seorang pelanggan lelaki berang dan bertindak membaling beberapa biji telur di ruang lobi ibu pejabat syarikat di Shah Alam.

Dalam kejadian di Subang Hi-Tech tengah hari semalam, seorang pelanggan memuat naik kejadian itu di akaun Facebook sendiri Mohd Al Iman Zakaria.

Beliau mendakwa dicaj sejumlah bayaran atas perkhidmatan SMS yang tidak pernah dilanggannya dan sudah menghubungi pihak pengurusan untuk menghentikannya namun caj masih dikenakan.

“Hanya ini pilihan yang saya ada. Saya sudah membuat laporan melalui pelbagai saluran. Maaf semua, ini akibatknya bila kita hilang sabar dan tiada siapa peduli.

“Iklan mereka kuning merata-rata bukan? Ini saya bagi kuning telur merata-rata,” katanya dalam status.

Video berdurasi 1 minit 9 saat itu setakat ini mendapat perkongsian lebih 300 pengguna dan mendapat 23,000 tontonan.

Status terakhir Facebook berkenaan bagaimanapun menunjukkan perkara tersebut sudah mendapat perhatian pihak atasan dan diselesaikan syarikat telekomunikasi berkenaan.

.
.

Baca Selanjutnya di : http://www.themalaymailonline.com/projekmmo/berita/article/lelaki-mengamuk-baling-telur-di-syarikat-telekomunikasi-video

.

………………………………………………………………………

* * *

Untuk mendapatkan segala Maklumat Terkini atau Updates blog Bumi Gemilang → →

(1)  Follow / Like Bumi Gemilang Facebook Page →   Sila Klik :

(2)  Join / Sertai   2 Telegram Groups blog Bumi Gemilang →   Sila Klik :

………………………………………………………………………………….

.

Write a Comment