Model bergayut sebelah tangan di menara tertinggi

Model bergayut sebelah tangan di menara tertinggi

.
.
.

LONDON, 17 Feb ― Seorang model Rusia dikecam selepas menyabung nyawa dengan hanya bergayut sebelah tangan di bangunan kedua tertinggi di dunia di Dubai.

Viki Odintcova, 22, menaikkan video dan foto beliau berpegang pada tangan seorang lelaki yang merakam video tersebut di Instagram, lapor The Telegraph.

Rakaman ringkas itu menunjukkan wanita yang hanya berseluar pendek dan berbaju hitam meronta-ronta sewaktu dalam keadaan tergantung itu.

“Saya masih tidak percaya saya telah melakukannya. Setiap kali saya menonton video tersebut, tapak tangan saya berpeluh,” kata model seksi itu.

Namun ramai peminatnya mengecam tindakan berani mati itu, antaranya menyifatkan itu memberi contoh tidak sihat kepada anak muda.

“Gila! Tuhan anugerahkan anda kecantikan, tetapi nampaknya Dia terlupa memberi anda akal,” kata seorang yang berang dengan Odintcova di Russia Today.

Sesi rakaman video dan gambar itu dibuat di Menara Cayan yang mempunyai 73 tingkat, bangunan tertinggi di dunia pada 2013 sebelum diatasi Menara Shanghai.

Seorang wanita muda negara itu Angela Nikolau, 24, pernah dikecam tahun lalu apabila bergambar ngeri di tepi puncak bangunan tinggi di Gangzhou, China.

Gadis itu bersama kekasihnya Ivan Kuznetsov dilaporkan memanjat Menara China 117, yang masih dalam pembinaan, tanpa sebarang alatan keselamatan.

.
.

***  Ada Video 

Baca Selanjutnya di : http://www.themalaymailonline.com/projekmmo/berita/article/model-dikecam-bergayut-sebelah-tangan-di-menara-tertinggi-dubai

.

………………………………………………………………………

* * *

Untuk mendapatkan segala Maklumat Terkini atau Updates blog Bumi Gemilang → →

(1)  Follow / Like Bumi Gemilang Facebook Page →   Sila Klik :

(2)  Join / Sertai   2 Telegram Groups blog Bumi Gemilang →   Sila Klik :

………………………………………………………………………………….

.

Write a Comment