24 thoughts on “Panduan Permohonan BR1M (BRIM) 2.0 / Kemas Kini Permohonan BR1M (BRIM) 1.0

  1. Untuk sebarang pertanyaan lanjut mengenai BR1M 2.0 sila dial talian bebas tol 1800 88 BR1M (2716)

  2. Dah isi borang BRIM 2.0 tapi salah alamat,mcmn tu?

  3. macam mana nak semak status permohonan BRIM..

  4. isi borang baru untuk bhg. B6,7,10,11,12 dan 13 shj.

  5. mcm mna nak tau permohonan da lulus ka…..sya cal asyik bz ja..tak da kat no tel kat sabah ni..

  6. dulu saya tnggl kat sarawak…but now kat kuala lumpur,bleh ke saya ambi BR1M kat KL?Sbab alamat untuk borang permohonan BR1M last year alamat sarawak.

  7. suhaini bin abdullah says:

    maaf nak bertanya ni
    saya nak buat penemakkan nama saya kalau sudah di terima dlm pemohonan borang online brim 2013 ni…..
    akan tetapi saya tk dpt periksa nama tersebut….
    jadi macam mana ya saya nak buat pemeriksaan nama tersebut…..
    tlg maklum balas…….terima kasih

  8. Maznah binti Shafein says:

    sya nk tnya sya punya permohonan lulus ke?dan bila dpt?

  9. NORDIYANA BINTI ZULKIFLY says:

    CM NER NK SEMAK PERMOHONAN DA DPT KEW X??PLEZZZZZ GTW…

  10. nk tnye cara lain nak semak brim 2 selain call..da seminggu cuba call asyik opereter je jawab line busy huhuhu

  11. Saya norazela adnan nk bertanyakan permohonan br1m2.0 dri buln12 saya mohon sampai skg x lg dapt berita….mahu kn jawapn

  12. Azlin hezri Zaharias says:

    Sy nak tau permohonan saya online tu dah berjaya @tak…dan Mcm mana nk semantic????

  13. salam….macam mana saya nak chek sama ada saya dah terlepas dapat br1m 2.0…..kerana pada tahun lepas saya dapat awal pangilan pertama…jadi tahun ni saya tak dapat2 lagi…mcm mana saya nak tau yang saya dah terlepas…

  14. tolong macam mana saya nak tau saya dah terlepas ke belum…krana tahun lepas saya dapt panggilan pertama….jadi tahun ni sya masih belum2 dapat lagi….

  15. salam.. Macam mana nak kemas kini permohonan br1m jika ada kesilapan? coz permohonan tlh bjaya dihantar tetapi terdapat kesalahan dri ejaan nama.

  16. SAYA TERSALAH TULIS NAMA BOLEH TAK SAYA BUAT PANGGILAN KEPADA LHDN
    UNTUK BETULKANNYA.

Write a Comment