.
.
.
.

Rayuan Untuk Tawaran Kemasukan ke Sekolah Menengah Vokasional dan Teknik Tahun 2011

Rayuan untuk Permohonan ke Kolej Vokasional, SM Teknik dan SM Vokasional Tahun 2012

Sila Klik :  Rayuan

……………………………………………………………………………………………………..

Rayuan Untuk Tawaran Kemasukan ke Sekolah Menengah Vokasional dan Teknik Tahun 2011

Pemohon hanya dibenarkan membuat satu permohonan sahaja secara online.

Untuk Muat turun Borang Rayuan Kemasukan ke SMT/SMV Tahun 2011 :

Sila Klik Di Sini

Sebarang pertanyaan dan maklumat tambahan boleh diperoleh dengan menghubungi Sekolah Menengah Teknik / Vokasional yang berhampiran atau Bahagian Pendidikan Teknik dan Vokasional di talian 03-8884 5154 / 5067 / 5088 / 5084 / 5092.

………………………………………………………………………………………………………..

Untuk maklumat SMT / SMV yang lain, sila klik :

http://www.bumigemilang.com/?cat=68

………………………………………………………………………………………..………..

42 Comments Already

  1. rayuan ke sekolah menangah teknik kajang

  2. npe lak bt rayuan sek tknk kjang?

  3. korang cmner nk buat rayuan ???..kerh nk g sekolah yg kter nk 2 ea..alahh..rayuan scara online xderh kerh ??..

  4. emm.. entah la mira… sbb x ta3w kot nk wt rayuan cm ne.. haha.. lg
    pon ari 2 da wt then x dpt la at teknik kajang.. :(

  5. haaa.. korg2.. nk wt rayuan scare on9 x bleh , tpi korg kne ant surt rasmi
    kt skolah yg korg nk 2.. then nant die bgtaw ble korg leh msok skolah 2..

  6. macam mana nak buat rayuan secara online?

  7. camna nk buat rayuan ha x kn nk kna p sekolah yg kita mohon ka????

  8. macam mna nk buat surat rayuan ha???????

  9. korg kne wt surat rasmi laa.. tko fak la at skolah y korgmntak 2..

  10. kne wt surt rasmi then korg fak la at skolah yg korg nk 2… comfem dpt.. :) x pon g skolah 2 je.. sye pon wt cm 2 gak taw……..

  11. x tau nak wt rayuan……..
    nak tulis ape kt surat rasmi tuh????

  12. emmmm.. yg sye taw korg kne tlis alamt rumh,nme ayh korg n tlis laa pe yg korg nk tlis last tnda tngan n fak 2 je laaa..

  13. cam mane nk tukar aliran ea??

  14. cam mane nk tukar aliran ea???????????????????????????????

  15. buat surat rasmi ,, mintak rayuan untuk masuk sm teknik dan tulis tukar ke aliran mana ,, bgthu pencapaian percubaan pmr ,, bwak surat tu ke sekolah yng nk wt rayuan tu ,, nanti guru bgthu ,, comfirm dapat ,, tunggu panggilan dri sekolah je ,, sy pon wt mcm tu jgak ,,

  16. rayuan scare on9 xde ke???!!!adush…

  17. dpt kola voka tpi dah tolak nak mhon sekolah teknik lax cmanew???
    nak buat rayuan kne mex surat ryuan ae??????
    yang twuu tlong la gtaw ae….

  18. yeahhhh.. korg2.. sye a wt rayuan then leh msok dlm2 blan 1 .. korg wt laa plak

  19. cmne nk rayu nih.. er..

  20. macam mana nk wat rayuan kt seklh menengah vokasional temerloh …
    bla agaknya blh wat rayuan scara on9 …
    ader owg tw x ???

  21. Nak wt ryuan cm neh..p0s swat uh???k0wt rsult sbna 0 trial?

  22. cm nea na rayuan urh…

  23. saye x apply skolah teknik..tp saye nk masok sekolah teknik,mcm mane eyh nk dpt tawaran sekolah teknik?

  24. bile tarikh ttup permohonan vokasional nie….

  25. copp. cam ne nk taw ar klu da wt rayuan..
    dpt ke x.. 2 cm ne nk taw.. erghh nk tguu lme da ni..

  26. hmmm…saya nk sgt msok sekolah teknik…cmne…saya dpt 4A3B2C dlm pmr

  27. ad x rayuan melalui online

  28. ade x borang rayuan nk msok tknik

  29. ad borang yg leyh d isi scra 0nline x?nk msuk vokasional isi borang gna result prcubaan leh x??
    plezzz help me…

  30. cmna nk isi borang scra 0nline?isi gna result prcbaan leh x?
    plezz help me..

  31. nk fax ?? cm ne nk wat ? xtaw lahh . spe2 , kat sini bleyy tolong sye x ??

  32. Saya ingin membuat rayuan bagi anak saya Muhammad Aiman bin Mahmud untuk memasuki ke sekolah menengah vokasional sg. buluh atau Kajang. Anak saya ingin mengikuti bidang automotif/elektrik/air con kerana dia meminati bidang kemahiran. Di harap pihak tuan dapat mempertimbangkannya. Sekian, terima kasih.

  33. Saya ingin membuat rayuan bagi kemasukan ke sekolah vokasional Sg. Buluh atau Kajang bagi anak saya Muhammad Aiman bin Mahmud untuk mengikuti kursus AUtomotif atau Elektrik atau Air cond. Dia amat meminati bidang kemahiran. Di harap pihak tuan dapat mempertimbangkannya. Sekian, terima kasih.

  34. masuk website http://www.moe.gov.my pas tu cari link website SMT/SMV yg dipilih then dlm laman web Sekolah yg dipilih ada borang rayuan….

  35. saya dah surat rayuan tk panggil saya ini

  36. salam..saya tak fahamlah macam mana nak buat borang rayuan secara online tu..siapa boleh tolong saya.??saya merayu nie…t’desak sangat nie..

  37. mcm mane nk buat rayuan online …??
    mane link dia …

Write a Comment

.
.
%d bloggers like this: