.
.
.
.
.

Semakan Panggilan Temu Duga Program Pendidikan Lepasan STPM/Setaraf Sesi Akademik 2012/2013

Semakan Panggilan Temu Duga Program Pendidikan Lepasan STPM/Setaraf Sesi Akademik 2012/2013

Sila Klik :   https://online.mohe.gov.my/upu/tdugadidik/default.php

………………………………………………………………………………………………..

Semakan Panggilan Temuduga(Program Pengajian Pendidikan)
bagi program pengajian Lepasan STPM/Setaraf Sesi Akademik 2011/2012 & Diploma Pendidikan Ambilan Julai 2011

Akan dibuka mulai 20 Mei 2011 jam 2.00 petang.

Sila klik :  online.mohe.gov.my/

…………………………………………………………………………………………………

Untuk maklumat Perguruan yang lain, sila klik :

http://www.bumigemilang.com/?cat=27

………………………………………………………………………………………..………..

30 Comments Already

  1. When can we check the interview calling because I don’t see any link to check calling in the site, “upu.mohe.gov.my” today (11 May 2010,7.00am)

  2. macamana ni nak cek temuduga pendidikan….takde pun,,,laman web nak cek tmdg tu apa…betul ke upu.mohe.gov.my…tak jumpa jumpa pun…asal klik je masuk portal tu lagi..

  3. cek ape kebenda nya kte 20 mei pkul 2..skg dah pkul 2.45..link msok pon xde..nk cek ape..skit ati la mcm ni..

  4. cam ne nie…nak cek tmdga..

  5. ape hal x leh bukak nie..dah kul 6 da

  6. dah habis ofis hour pun tak blh bukak jugak..sebelum kul 2 dan slps kul 2 sama je link tu..tak boleh buat janganlah letak kul 2.buat org tertunggu2.

  7. aku rase mlm nie bru dpt kot..sllu cmnie

  8. tul la korang , dari tdi ag ak duk kat depan komputer nie..x leh leh pun..dah bpe jam dah nie..apehal nie beb,,,kasik taw la bro…

  9. aah la..dr kul dua smapi skrg x da pun link tu…

  10. tau xpe.. xley check pon..

  11. huh….da mlm pon x leh check………..

  12. menguji kesabaran betoi….

  13. we npe x leh cek lg ni????????????

  14. bhgn pendidikan buat kerja tak professional. kalau kata pukul 2 buka, sepatutnya bolehla.

  15. Kenapa masi blm boleh cek nie..??!!!!

  16. iskkk…napa juga niiii~~~ napa mc x ble cekkk?????

  17. ni aku mls mtak progrm pndikan ni..

  18. lamenya tgu,dr tadi..

  19. kadang kala Allah suke mnguji hamba Dia seblum diberikan khabar gmbire wthambaNya..spt mne yg rasulullah s.a.w alami dulu..sy un risau n ada geram gn situasi ni..tp hakikatnye wlupn ni kerja tgn manusia tp Allah yg mengizinknya..jd baik kite bersabar..dripada cm ni vaik mnx allah tenangkn kite..krn kite nk brjaya..kesabaran n ketabahan adalah stu elemen kerohanian yg perlu kite ada..

  20. now da nk dkt kol 12..still xley check..gilo ke hape.. penat nunggu da ni haa..

  21. emmm da kol 12 am tok nez day da..drpd ptg td tgu.. np xleh cek ag ni..
    gerammm la…wat calon2 guru berdebar je…aisshhh !!

  22. da msuk 21 hb pn xley cek ag..

  23. hampeh la gni…kta dh bleh cek.ak gram tol…

  24. weiii napa xbley cek nie!!! dah la temu duga tu da dekat…..

  25. tu la igt ke boleh dah nak cek ari ni……………bila nak boleh ni?????

  26. xleh cek ag ker,give up r gni gk.dhlh wt org isau…tension r…..

  27. Nk kena beli tiket flight lagi
    Kalo beli last minute mahal la ooooiiiii

  28. nie pn xdpt ag ker,hbs 2 ble?????adoi…..

Write a Comment

.
.
%d bloggers like this: