Semakan Penempatan Pelatih Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) Kumpulan 1 Siri 9/2012

.
.

Untuk Semakan Penempatan

Sila Klik :

……………………………………………………………………………………………….

Semakan Penempatan Pelatih Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) Kumpulan 1 Siri 9/2012

Bagi remaja kelahiran tahun 1994, semakanpenempatan pelatih PLKN Kumpulan 1 Siri 9/2012 boleh dibuat  dengan klik salah satu server penempatan di bawah :

atau

Pelatih juga boleh menyemak status penempatan dengan menggunakan SMS
Taip: PLKN kem <No KP anda> hantar ke 15888
atau  telefon 03-40274747

………………………………………………………………………………………..…..……..

Untuk maklumat Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) yang penting dan terbaru,  sila klik :

http://www.bumigemilang.com/?cat=31

………………………………………………………………………………………….………..

Tagged with 

12 thoughts on “Semakan Penempatan Pelatih Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) Kumpulan 1 Siri 9/2012

  1. plkn ni best sangat

  2. pnat cek …. :(

  3. huh!!! mcm mna nak memohon kemasukan plkn..???

  4. bila nak keluar intake ke dua ni.. pnt dah check.. :(

  5. admin , apa 3 alasan yang boleh digunakan untuk menukar penempatan kem PLKN 2012 siri 2 ?? saya dapat dekat Sarawak and saya tak nak la Sarawak and Sabah , saya nak tempat lain selain sabah dan sarawak je , tak kisah la dekat mana pun janji bukan dua tempat tu , apa 3 alasan yang bernas yang patut saya guna ? tolong yee admin

  6. tak sabar suda ni……….

  7. mcm mn na cek penempatan PLKN?

  8. atoyaii,,cmner na semak pnempatan niy?? huhu,,:(

  9. sy tak dapat plkn??

    sy dah masuk kolej…

Write a Comment