.
.
.
.
.

Soalan dan Jawapan PBS (Pentaksiran Berasaskan Sekolah) Sejarah Tingkatan 1 (Satu) []

Soalan dan Jawapan PBS (Pentaksiran Berasaskan Sekolah) Sejarah Tingkatan 1 (Satu)

Juga Klik :

………………………………………………………………………………………………..

Untuk Rujukan Tingkatan 1, 2, 3 (Soalan Peperiksaan, Nota, Jawapan, Latihan…)

 ………………………………………………………………………………………………..

Untuk Rujukan Pelajar-Pelajar Tingkatan 1, 2 dan 3 

Novel Bahasa Melayu Tingkatan 1,  2,  dan 3 :

Antologi Bahasa Melayu Tingkatan 1, 2,dan 3 :

English Forms 1, 2 and 3 :

………………………………………………………………………………………

Untuk Bahan PBS / Pentaksiran Berasaskan Sekolah yang lain, sila klik :

http://www.bumigemilang.com/?cat=351

………………………………………………………………………………………..…..……..

86 Comments Already

  1. Agak says lulus Dan says a an per I ke asrama

  2. tak ada ke jawapan untuk sejarah tingkatan 2?

  3. teda kha jawapan form 2 ??

  4. dammit tak de ke jwpn form 2???

  5. thanks for sharing these questions ,it helped me alot

  6. i want 4 form 2

  7. aq nk yg sains punya bleh x..

  8. idont like tis

  9. jawapan pbs sejarah band 6 x dak ka

  10. saye nk instrumen pbs b6d2e1 bley x?

  11. ekm hemmm..owowo oh owoh.i remenmbe
    here 4 sejarah~malaysianbite.blogspot.com
    gud luck prend
    it helps me lot..go n have a try
    but sumtimes it does not work lah..be patient

  12. Saya nak yang sains punya b0leh x ?? terdesak sangat nie ! hehehe,

  13. seronok sangat nak belajar banyak soalan

  14. but where’s science pbs band 6 essay? lol i really need it T.T

  15. nk yg sains..!!

  16. soalan pbs bagi B6D1E1 ialah sejauh manakah kemajuan pelabuhan melaka menyumbang kepada kemajuan malaysia pada hari ini …. jawapannya apa???

  17. can you all pls give some answers which will help student suceed in their exams!!!

  18. saya nak yg sejarah dgn bm boleh tak saya terdesak sangat ni

  19. nak sains band 6 form 2 !!!

  20. seronok sangat banyak soalan

  21. saya nak yg bi dgn matimatik saya amat kesusahan sekaran…fikiran saya begitu runsing

  22. apalah ini!!! tak ada jawapan ting 2 punya langsung.

  23. Saya nak PBS Sains band 6 boleh tak

  24. Bab 5 Sejarah Tak Complete Jawapan..

  25. tingkatan 2 tak de ke?

  26. I want band 6 only.

  27. mau yg sains bab 2 ssah sangat

  28. apalah ni. b6 jwpn tiada ke…….

  29. TAK DE SAINS TING 2!MACAM MANA BAND 6 SAYA?

  30. aku nak tingkatan 2 la

  31. form 1 sejarah bab 5 keluar tak b1d1e1 ada ke band ni ??????

  32. saya nak jwapan bm

  33. i want band 6

  34. tlg vha susah betul tw cari lampiran sejarah b6d2e1

  35. SAYA NAK CARI JAWAPAN MAT DAN SAINS

  36. Hey~can i have the form 2 sejarah jawaban?

  37. x derk ke yang sn punyer??? terdesak sangat nie….

  38. nk pbs sjrh form 2 lha.. band 6

  39. saya nak cari jawapaN MAT DAN BI

  40. tingkatan 1 takde ke sejarah bab 5

  41. mcm mana nk buat pbs ni
    susah nyer

  42. wow its beatiful that the problem is small but it is wonderful.thats is good

  43. thanks alot………………………

  44. Aq nak pbs sejarahlah.Kalau u frenz tau apa2 tang bab 8 tolong bagilah lalui commen.Aq je fren hang.

  45. I want essay sejarah

  46. Xde jwpn untok sains ke?

  47. sya nak jawapan buku pbs tingktan2 jenama “ilmu bakti” bole ke?

  48. sepa2 yang tahu link jawapan geografi sila message saya di – facebook
    Sylveron aprilboy
    Pbs form 2 saja

  49. sy nk jwapn band 5 & 6-geo & sains..

  50. nk contoh jwpn pbs geografi form 2 bole x ??

  51. yg sains punye x de ke???????????

  52. SAINS BAND 4.

  53. BI dan MAT jawapannya takde ke

  54. soala yg mencabar kit ade tak..

  55. I wan sej form 1 B6D1E1answer but i cannot fing it in tis website…

  56. mane nyer band 6 untuk sejarah ting. 2

  57. i need for form 2 please ?

  58. pbs geografi form 1 x dak kew?! minta sangd2..

  59. THANKS FOR EVERYTHING

  60. saya nak b6 dlm matematik….susah…..

  61. hai ya apa susah2 uoh….. kan dia kata klik link bawah tu kalau nak yang lain

  62. Band sejarah bab 8 untuk tingkatan dua tak ada ke?

  63. kenapa tak sedia kan pbs band 6 di sini

  64. tolong lah saya dah buntu untuk membuat folio please!!!!!!

  65. Ader tak soalan Pbs Bm??

  66. I want novel istana menanti:-

  67. Please help me……………………….

  68. Macam mna sains b6 tingakatan satu ??

Write a Comment

.
.
%d bloggers like this: