Kerja Kursus / Projek / Folio Prinsip Perakaunan Tingkatan 4 (SPM) []

Kerja Kursus / Projek / Folio Prinsip Perakaunan Tingkatan 4 Tahun 2013 (SPM)

.
.
.

Sila klik :

………………………………………………………………………………………………..

Untuk Rujukan SPM, Tingkatan 4 & 5 (Soalan Peperiksaan, Nota, Jawapan, Latihan…)

Sila Klik :

 ………………………………………………………………………………………………..

Untuk Rujukan Pelajar-Pelajar Tingkatan 4 dan 5 

.
.

Novel Bahasa Melayu Tingkatan 4 dan Tingkatan 5 :

Antologi Bahasa Melayu Tingkatan 4 dan Tingkatan 5 :

English Novels Form 4 and Form 5 :

………………………………………………………………………………………………..

Untuk Kerja Kursus / Projek yang lain, sila klik :

http://www.bumigemilang.com/?cat=239

……………………………………………………………………………………..….….……..

38 Replies to “Kerja Kursus / Projek / Folio Prinsip Perakaunan Tingkatan 4 (SPM) []”

    1. Well as you said senang , could you please guide me on how to do this kerja kursus ? I really know don’t know a damn thing about PA ni sebab baru je amik subject ni , satu apa tak belajar lagi all of a sudden cikgu suruh buat kerja kursus ni . Blank sangat-2 , taktahu nak buat macam mana :'(

  1. pergh bapak susah , aku dah la tak belajar satu apa lagi pasal PA ni . aku baru je amik subjek ni as extra subject . waduh pening-2 . someone tolong beri tunjuk ajar please ? :’/

  2. cg ta derk ke c0nt0h camne na wat kjew kusus pa nym…stress sgt nym..da lha susa ta de c0nt0h lak….na uat cam ne…can u give me s0me tips t0 d0 this…plezz tq al0t… 🙁

  3. reali duno how to doo…veri dificult ley..i x go to tuition 2…no 1 teach me…im reali upsad wit tiz akaun project jor..>.<…OMG!!!!

  4. haiyoo.. mengapa begitu susah sangat nak wat kerjak kursus nieyh….sudah kebingungan nieyh..pleszzzzz..tolong saya…:(

  5. kerja kursus belum siap lg .. mesti type jgk ka ? xbole tulis tgn jak .. aduuhh .. leceh la .. mw beli pendrive lg .. mahal lg tue ..

Write a Comment