.
.
.
.

Kerja Kursus / Projek / Folio Prinsip Perakaunan Tingkatan 4 (SPM) []

Kerja Kursus / Projek / Folio Prinsip Perakaunan Tingkatan 4 Tahun 2013 (SPM)

Sila klik :

………………………………………………………………………………………………..

Untuk Rujukan SPM, Tingkatan 4 & 5 (Soalan Peperiksaan, Nota, Jawapan, Latihan…)

Sila Klik :

 ………………………………………………………………………………………………..

Untuk Rujukan Pelajar-Pelajar Tingkatan 4 dan 5 

Novel Bahasa Melayu Tingkatan 4 dan Tingkatan 5 :

Antologi Bahasa Melayu Tingkatan 4 dan Tingkatan 5 :

English Novels Form 4 and Form 5 :

………………………………………………………………………………………………..

Untuk Kerja Kursus / Projek yang lain, sila klik :

http://www.bumigemilang.com/?cat=239

……………………………………………………………………………………..….….……..

38 Comments Already

  1. ta derk contoh kew…cam suca je….da la fist time wat,..

  2. FuHhhH… Wat skg ni duk perah otak je ni… sakit kpala nk wat… FuHhhHH…

  3. adeh.. sakit otak da nie… xder contoh ker

  4. GOD!!!xde contoh ke???mcm mana nk wat buku catatan pertama uh?tolong.

  5. memang seronok tak terhingga takde contoh.terima kasih.memang membantu sangat pun -.-

  6. memang sukar nak imbangkan perniagaan saya…bagaimana nak buat niii…

  7. give me any tips about kerja khusus tingkatan 4…2012…
    thank you

  8. susah la akaun ni pening kepala

  9. snang jer nk wat kerja kursus bknny susuh sngt

    • Well as you said senang , could you please guide me on how to do this kerja kursus ? I really know don’t know a damn thing about PA ni sebab baru je amik subject ni , satu apa tak belajar lagi all of a sudden cikgu suruh buat kerja kursus ni . Blank sangat-2 , taktahu nak buat macam mana :’(

  10. xde cth kerja kursus kh???uhuhu…

  11. mna contoh krja kursus f5 ????

  12. folio akaun f5 contoh pliss!!! terdesak dah nie…==’

  13. tlg ajarkn buat kerja khusus plss

  14. aduh laa,tkde k contoh projek nk bt rjukan nie..pning kpala dh nie..

  15. aduy nha…pecah kpala la maw bt akaun..haiya…hurmmm
    xda contoh lngsung nhe…

  16. takde skema jawapan ke ?? payah lah mcm nie !

  17. pening daa pale otaq nie..x de cth lngsung kee???o.O

  18. pergh bapak susah , aku dah la tak belajar satu apa lagi pasal PA ni . aku baru je amik subjek ni as extra subject . waduh pening-2 . someone tolong beri tunjuk ajar please ? :’/

  19. boleh bg suggestion bout perancangan urus niaga nii?? wuuuuuuuu~

  20. Tolonk ah aq weyh!! Serabut toy otak aq neh..

  21. cg ta derk ke c0nt0h camne na wat kjew kusus pa nym…stress sgt nym..da lha susa ta de c0nt0h lak….na uat cam ne…can u give me s0me tips t0 d0 this…plezz tq al0t… :(

  22. aduhh !~~.. tngk soklan skali ja dh x pndai nk buad..
    ouhh !..cmna nk buad nie ?? -fenim pale,fenim2- (_ _’)

  23. hahaha…kerja khusus akaun sudah mari…tensyen2…

  24. reali duno how to doo…veri dificult ley..i x go to tuition 2…no 1 teach me…im reali upsad wit tiz akaun project jor..>.<…OMG!!!!

  25. waduh2 kok si payah bangat eh…tlong bantuin gue

  26. haiyoo.. mengapa begitu susah sangat nak wat kerjak kursus nieyh….sudah kebingungan nieyh..pleszzzzz..tolong saya…:(

  27. Sapa2 ad taw x nk buat perancangan urusniaga huhu help~ ;(

  28. hadoi dah la xreti nk buat kalau ada contoh senang la sikit :)

  29. ada sapa leh bantu x nk buat folio ni?? susah kot sapa dah nk siap to kongsi ark sikit

  30. tolong bagi contoh borang wang masuk or slip wang masuk..serabut dok pikiaq ta tau nak buat apa dah

  31. kerja kursus belum siap lg .. mesti type jgk ka ? xbole tulis tgn jak .. aduuhh .. leceh la .. mw beli pendrive lg .. mahal lg tue ..

  32. please,i really need the example.bkn saya sorg but semua spm candidates really need it :(.please im begging u

Write a Comment

%d bloggers like this: