You dont have javascript enabled! Please enable it!

→ → < Koleksi Buku Teks Digital KSSM Tingkatan 1, 2, 3, 4, 5 >

→ → < Koleksi Nota Ringkas dan Padat, Soalan, Latihan, KBAT, Peperiksaan, Ujian Tingkatan 1, 2, 3, 4, 5 dan Tahun 1, 2, 3, 4, 5, 6 >

.

→ → < Bahan-Bahan Rujukan Penting untuk SPM, PT3, STPM, MUET, Tahun 1, 2, 3, 4, 5, 6, dan Tingkatan 1, 2, 3, 4, 5, 6 >

.

→ → < Koleksi Buku Teks Digital KSSR Tahun 1, 2, 3, 4, 5, 6 >

.

→ → < Koleksi Karangan Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris (English Essays), Bahasa Arab: PT3, SPM, STPM, MUET, Tingkatan 1, 2, 3, 4, 5, 6 dan Tahun 1, 2, 3, 4, 5, 6 >

.

→ → → ★ Join / Follow Facebook dan Telegram Blog Ini

.

Maklumat Latihan GiatMara – Senarai Mengikut Negeri –

.

.

Maklumat Latihan GiatMara. Senarai Mengikut Negeri. Untuk Rujukan. Semoga perkongsian informasi, maklumat, makluman, pemberitahuan, laman web, sesawang, pautan, portal rasmi, panduan, bahan-bahan rujukan, bahan-bahan pembelajaran dan pengajaran, sumber-sumber rujukan dalam post di blog Bumi Gemilang berguna dan dapat membantu para pengguna.

.

Senarai Mengikut Kluster :

……………………………………………………………………….

.

Untuk mendapatkan segala Maklumat Terkini atau Updates blog Bumi Gemilang.

(1)  Follow / Like Bumi Gemilang Facebook Page.

(2)  Join / Sertai   2 Telegram Groups blog Bumi Gemilang.

(3)  Follow Twitter blog Bumi Gemilang.

.

.

(4)  Follow Google+ blog Bumi Gemilang.

………………………………………………………………………………….

.

8 thoughts on “Maklumat Latihan GiatMara – Senarai Mengikut Negeri –”

  1. salam sejahtera, sy nk tanya ~
    giatmara dekat sri gading (cawangan) x ada ke no.telefon ye ? sy igt nk belaja di sana. kos ye pulak kos yg sy minati ~
    boleh tolong bagitahu sy macam mana nk mendaftarnya ??

    Reply
  2. Assalamualaiku,
    saya nk tny…
    saya sekarang sedang bertugas sbg kakitangan kerajaan.boleh ke saya mengikuti latihan-latihan yang ada.berapa lama masa di ambil utk menghadiri kursus

    Reply
  3. salam sejahtera,sy nk tnya~giatmara brdekatan dengan ampang ada tak…sy sangat minat pada bidang masakan..ttpi lokasinya tramat lh jauh dri tempat kediaman sy di pandan perdana…klu ada yg brdekatan tlg info sy terima kasih…

    Reply
  4. Salam sy bminat dgn kursus child care and family services..berapa lama ye tmpoh kursus ada x kursus ni kat penang?

    Reply
  5. Assalammualaikum…anak saya berumur 15 thn, bolehkah anak saya mengikuti latihan kemahiran di giatmara?Apa yang patut saya lakukan?belajar?dah x minat,masih pergi ke sekolah, pernah mohon sekolah vokasional, tp xdapat. Kalau boleh saya nak anak masuk giatmara ,belajar kemahiran.SAYA HARAP PIHAK TUAN BOLEH MEMBANTU SAYA.terima kasih

    Reply
  6. assalamualaikum,saya ingin bertanya bagaimana mahu memohon borang kemasukan ke giatmara melalui online. sekiranya tidak boleh online minta maklum balas .terima kasih.

    Reply

Write a Comment

error: Alert: Content is protected !!