You dont have javascript enabled! Please download Google Chrome!

Senarai Lengkap Pelepasan Cukai 2018 Untuk e-Filing 2019 (Lembaga Hasil Dalam Negeri)

Sila SHARE Kepada Kawan-Kawan Dengan Menekan Butang Di Bawah > > >

Senarai Lengkap Pelepasan Cukai Pendapatan Individu Tahun 2018 Untuk e-Filing Tahun 2019 (oleh Lembaga Hasil Dalam Negeri). Aplikasi e-Filing adalah merupakan sistem yang membolehkan pembayar cukai membuat pengisian dan menghantar Borang Nyata Cukai Pendapatan (BNCP) dan borang anggaran secara online. Pembayar cukai dan majikan adalah digalakkan mengguna e-Filing untuk mengemukakan Borang Nyata Cukai Pendapatan (BNCP) yang mempunyai kemudahan e-Filing.

. .

Pembayar cukai dan majikan bukan syarikat / syarikat Labuan yang hendak mengemukakan BN kertas perlu mencetak sendiri BNCP format PDF dari Portal Rasmi Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia (LHDNM) > Laman Utama > Borang > Muat Turun Borang. Ejen cukai yang mengemukakan BNCP kertas bagi pihak pelanggan hendaklah mencetak sendiri BNCP format PDF dari Portal Rasmi LHDNM.

………………………………………………………………………………….

Senarai Lengkap Pelepasan Cukai Pendapatan Individu Tahun 2018 Untuk e-Filing Tahun 2019 (oleh Lembaga Hasil Dalam Negeri)

Sumber : Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia (LHDNM)

.

.

.
。。. .

………………………………………………………………………………….

.

Senarai Lengkap Pelepasan Cukai Pendapatan Individu Tahun 2016 Untuk e-Filing Tahun 2017 (oleh Lembaga Hasil Dalam Negeri)

.

………………………………………………………………………

* * *

Untuk mendapatkan segala Maklumat Terkini atau Updates blog Bumi Gemilang .

(1)  Follow / Like Bumi Gemilang Facebook Page.

(2)  Join / Sertai   2 Telegram Groups blog Bumi Gemilang .

………………………………………………………………………………….

.

Write a Comment

error: Alert: Content is protected !!