.
.
.
.
.

Koleksi Contoh Karangan Bahasa Melayu (BM) UPSR (2)

Koleksi Contoh Karangan / Esei Bahasa Melayu (BM) UPSR (2)

Sila Klik :

Juga Klik :

 ………………………………………………………………………………………………..

Untuk Rujukan UPSR (Soalan Peperiksaan, Nota, Jawapan, Latihan…)

 ………………………………………………………………………………………………..

Untuk Kertas Soalan Peperiksaan UPSR, Nota dan Latihan yang lain, sila klik :

………………………………………………………………………………………………..….

66 Comments Already

  1. i want answers of upsr

  2. saya nak jawapan

  3. KARANGAN YANG BAGUS

  4. saya ingin berjaya dalam U.P.S.R.5A……

  5. “aku ingin berusaha untuk mendapat A bm

  6. ape tahu karangan dialog tentang menjaga kesihatan nk cari kt ner?

  7. Klau nak pandai atau jawapan….. study hard

  8. Klau nak pandai atau jawapan….. study hard dan jangan main main..

  9. kat aner nak cari karangan tindakan tentang menyelesaikan tugasan di rumah semasa ketiadaan ibu bapa

  10. saya mencari dialog

  11. saya nk jwb blh tk ?

  12. Harap-harap dapat 5A dalam UPSR……..

  13. boleh tak saya nak mintak karangan bercuti bersama keluarga..

  14. ade dp karangan tentang kesan peperangan terhdp manusia?? klu ad . blh dp nk copy??

  15. 5A dlm genggaman

  16. semoga saya dapat 5A dalam UPSR..thank you cikgu Siti..amin

  17. i hope that i will get 5A for this examination

  18. Saya ingin mendapat mendapat 5A dlm peperiksaan UPSR

  19. semoga bulan 9 ini berlancar dengan baik.

  20. 5A dalam genggaman saya

  21. 5A DALAM GENGAMAN HAHAHHAAHAHAHA
    HA AMIN

  22. KALAU X DPT 5A PON X PA ASALKAN DPAT KPUTUSAN YNG ELK MCM 4A1B PON K GAK KAN…………..TP KLAU YNG PLING LEKEH PON JUST 3A 2B MOOD BLAJAR HAHHAHAHAHAHHAAH :P
    YANG BENAR: BELLA DOMO ASSALAMUALAIKUM
    SMOGA BERJAYA DALAM UPSR NNTI :D

  23. saya nak mendapat lima A dalam upsr kamu semua berdoa kepada saya semoga saya dapat lima A AIMN

  24. insyaallah .. saya mndapat 5A .. amin ~~~

  25. study to hard , but study in smart . 5a dalam genggaman .

  26. Ya,ALLAH. give me verdict 5AAAAA very-good

  27. AMIN;AMIN ;AMIN From me, Syaziliana or Liana /// studies at SK SUNGAI TENGAR,,SABAK BERNAM,, SELANGORM

  28. Ya,,ALLAH give me verdict 5AAAAA very-good

  29. ya allah ….. bagi la hambamu ini mendapat 5a

  30. saya nak dapat 7 a dalam upsr

  31. saya suka bahasa melayu. Tetapi karangan saya tidak baik lah……….

  32. semoga diriku berjaya dengan mendapat 5A dlm peperiksaan UPSR yang akn menjelang tdk lama lgi…

  33. like it :)

  34. harap-harap thn 2014 sya mendapat 5A

  35. Harap – harap thun 2014 ni sya boleh dapat 5A :) Wish me luck guys ^^

  36. ape susah belajariah bersungguh -sungguh

  37. saya harap saya juga mendapat five A

  38. I HARAP KAURANG MENDAPAT FIVE A JUGA

  39. saye harap saye dapat keputusan yang best mcm korang

  40. aq selalu dapat markah rendah..aq nak tanya korang macammana nak dapat 5A ,aq hadir setiap prograam yang diadakan tpi markah aq selalu rendah..

  41. ishhh! bencilah saya risau ni sebab setiap hari aku gagal di matematik yang lain pula lulus tapi kali ini masa peperisaan semester 1 bahasa malaysia yang gagal aku meyesal ni tolonglah kawan bantu in aku bolehkan

  42. hi takutlah kalau tdk dapat 5A nanti masa UPSR

Write a Comment

.
.
%d bloggers like this: