Koleksi Contoh Karangan Bahasa Melayu (BM) UPSR (1) _

Koleksi Contoh Karangan / Esei Bahasa Melayu (BM) UPSR (1)

.
.
.

Karangan Bahasa Melayu UPSR

Sila Klik :

.

.

………………………………………………………………………………….

.

Untuk Rujukan UPSR  (Soalan Peperiksaan, Nota, Jawapan, Latihan…)

.

………………………………………………………………………………….

.

Untuk Kertas Soalan Peperiksaan UPSR, Nota dan Latihan yang lain,

.

………………………………………………………………………………….

.
Terima Kasih kerana membaca post ini.

Sila baca Post-Post mengikut SUBJEK dan KATEGORI

.

115 Replies to “Koleksi Contoh Karangan Bahasa Melayu (BM) UPSR (1) _”

      1. saya nk bagi pemarkahan darjah 6.kalau soalan tu susah, 75 ke atas pon boleh dapat A. kalau soalan tu senang 85 ke atas baru boleh dapat A

    1. hahaha sama la ngn saya,saya pun mls nk msk kk kt kolah.tapi kwn saya ckp kk tu penting.jadi saya rasa lebih bersemangat utk ergi kk ok ini jerr.

    1. Saya pun akan mendapat 5A dalam UPSR pada haribulan SEPTEMBER. Saya berharap agar kamu akan berjaya. Doakanlah untuk saya untuk mencapai kejayaan tersebut.

      1. Bantu saya tahun 2014nak periksa upsr …..ya Allah to long Hambamu yang lemah INI jawab periksa harap dapat 5 aaminnnnnno

  1. harap – harap saya dapat 5A thn nie ye…aku mesti buktikan yg aku nie pandai .. hehehe … horey 5A gitu … korang ade … cahaya UPSR macam best je …

  2. I hope I dapat lulus dlm UPSR thn ini ….. 5A dlm gengaman tangan…cahaya UPSR macam best jawq … korang ade … sk pasir pandak blh

  3. Wah,Bersemangatnye Korang Nak UPSR.Tomorrow,ExamUPSR Jadi Good Luck! Do Your Best! Jangan Tension Just Relax.Doakan Saya Disini Dapat 5A Dalam UPSR,.Isyaallah, Amin.Bagi Orang Yang Saya Kenali Mahupun Tidak.^_^

    1. hye,saye budak upsr tahun lepas, soalan die mmg susah giler. mmg susah nak dapt 5 A,tp alhamdulilah sya berjaya dapt 5a

  4. HIDUP INI bagaikan game makin lama makin susah sape usaha lebih dapat lah bonus dan sape GIVEUP nah game over…………….

  5. tlong ajar saya mcm mna nk buat karangan laporan n karangan catatan.tlong ye saya dh nk periksa pada minggu hadapan n peperiksaan itu akn bermula 9,10,11 iaitu selasa/rabu/khamis

Write a Comment