.
.
.
.

Koleksi Contoh Karangan Bahasa Melayu (BM) UPSR (1)

Koleksi Contoh Karangan / Esei Bahasa Melayu (BM) UPSR (1)

Juga Klik :

 ………………………………………………………………………………………………..

Untuk Rujukan UPSR (Soalan Peperiksaan, Nota, Jawapan, Latihan…)

 ………………………………………………………………………………………………..

Untuk Kertas Soalan Peperiksaan UPSR & Latihan yang lain, sila klik :

………………………………………………………………………………………………………..

 

85 Comments Already

  1. cmneaaa aa soalan upsr 2010

  2. minta soalan tahun depan senang sikit lah.

  3. saye susah nak masuk kk di sekolah macam mana nak saye kuat kan semangat

  4. harap soalan tahun depan boleh jawab….

  5. i wish that upsr question is very easy too….

  6. i hope upsr 2011 is the easy one……and i hope i can get 7A this year upsr

  7. harp2 upsr thn ne snang ,,,,..
    aminnnnnnnnn

  8. harap harap dapat 5A dlm UPSR!!!>

  9. saya rasa saya akan dapat 5a

  10. i hope i cant get 5 a

  11. suka hati akulah nak dapat bape A…..asalkan aku bersungguh-sungguh nak dapat 5A

  12. pepatah arab ada mngatakan”man jadda wa jadda”maknanya…siapa berusha,dia berjaya…

  13. harap periksa dapat no.1

  14. soalan power

  15. harap periksa dapat 5a +……..????????????[for hanem 10]

  16. Harap Harap Thn NIe pekse 2012 dpt 5a….
    aq nk 5a

  17. boleh x tunjuk karangan upsr 2012?

  18. harp2 saya mendapat 5 a dalm upsr ini////////////////……;//

  19. helllo tooo

  20. kat mane nak cari contoh karangan lengkap ehhh…?

  21. Hmmm, takotnyew upsr tahun 2012 ni :’(

  22. Kalau sesiapa ada tips UPSR 2012 tolong bagi saya .

  23. macam mana nak dapat 5A….boleh bantu saya

  24. Kalau sesiapa ada tips karangan BM atau BI tolong bagi saya

  25. Kalau ada tips untuk mendapat skor 5A DALAM upsr tolong kongsi dengan saya.

  26. tolong beri tips yang mantap

  27. kalau anda dapat tips yang bagus tolong beri tahu saya

  28. hmmm saper tau camner nak wat isi karangan ????

  29. tolongla sok nak hantar ni

  30. takutlh upsr tahun kuar soalan hots..

  31. 5A DALAM GENGGAMAN AKU 5A AKU PUNYA LAAAAA

  32. kt manE nk cri karangan bm yg lEngkap erk ??? tlog lha .. sok da nk antar .. huhu .. :)

  33. saya bakal menduduki peperiksaan UPSR

  34. saya juga menghadapi upsr . harap2 dapatlah 5A

  35. harap2 dpt 5A ammmmmmmmmmmin

  36. harap harap dapat 5a,untuk membalas jasa guru guru dan ibu bapa ku

  37. harap2 dpt 5A INSYAALLAH

  38. harap2 dpt 5A

  39. tahun ni sya akan berusaha untuk mendapat 5a

  40. harap – harap saya dapat 5A thn nie ye…aku mesti buktikan yg aku nie pandai .. hehehe … horey 5A gitu … korang ade … cahaya UPSR macam best je …

  41. I hope I dapat lulus dlm UPSR thn ini ….. 5A dlm gengaman tangan…cahaya UPSR macam best jawq … korang ade … sk pasir pandak blh

  42. nk soalan sebenar 2013!!!hehe . >_<

  43. sye rasa takut kalau jejak dewan upsr…tapi harapan sye 5a….aminnnnnnn…korang semua doakn sye ok..

  44. siapa 2013 nie dia pekse upsr….

  45. emm .. sya murid tahun 6 . bagaimana saya boleh mendapat A dalam penulisan . ?

  46. TOLONG KARANGAN TAJUK AKIBAT MENCURI

  47. Wah,Bersemangatnye Korang Nak UPSR.Tomorrow,ExamUPSR Jadi Good Luck! Do Your Best! Jangan Tension Just Relax.Doakan Saya Disini Dapat 5A Dalam UPSR,.Isyaallah, Amin.Bagi Orang Yang Saya Kenali Mahupun Tidak.^_^

  48. macam mana soalan upsr 2014

  49. kalau tahun lepas soalan susah mintak mintaklah soalan tahun ni senang

    • hye,saye budak upsr tahun lepas, soalan die mmg susah giler. mmg susah nak dapt 5 A,tp alhamdulilah sya berjaya dapt 5a

  50. HIDUP INI bagaikan game makin lama makin susah sape usaha lebih dapat lah bonus dan sape GIVEUP nah game over…………….

  51. Takut betul la nak jawab Soalan UPSR lagi 5 bulan je lagi

  52. asalmulaikum saya di sini cuma hendak cakap selamat mengulangkaji

Write a Comment

%d bloggers like this: