Latihan Matematik Tingkatan 1 [] –

.
.

Latihan Matematik Tingkatan 1

.Latihan Matematik Tingkatan 1

.
.
.

122 thoughts on “Latihan Matematik Tingkatan 1 [] –

  1. noorjamimi bt budiman says:

    saya lebih suka tajuk luas dan perimeter…..saya harus belajar demi mendapatkan band dalam pbs saya.

  2. saya lebih suke tajuk peratusan

  3. Nampaknya bukan saye sahaja yang menghadapi pbs. Saye akan pastikan saye berjaye dalam pbs and saye paling suka luas dan perimeter.

  4. peperiksaan akhir tahun semakin dekat….lagi-lagi saya lemah dalam matapelajaran matematik….

  5. nur soffea arisya says:

    pbs matematik senang…..rasanye blh dpt sampai band6 cume tkt sikitlah untuk topik2 yg tidak saya kuasai

  6. semasa buat math kita kena relax baru kita boleh buat math dgn senang.matametik ialah paling senang dalam dunia

  7. jhfryd68ikhyg says:

    saya ske math!!!!!!!!!!!!!!:)

  8. Janani D'couza says:

    hye;i like tajuk perimeter dan luas……….saya mesti belajar rajin supaya mendapatkan band pbs dalam matematik

  9. Aiman Syazwan says:

    sye ske math.

  10. senang tapi masa exzam takutlah…….tapi tak apa..I WILL DO MY BEST IN EXZAM……TQ….BY:Bindu

  11. sy bleh taha lah dalam matapelajar matematic,tapi sy sukew tajuk peratusan itu yg paling senang

  12. hye,nota ni tolong utk ujian saya

  13. terima kasih

  14. Math yang paling best! terbaik….

  15. terbaek…………………………………………gud luck u all……..hehe

  16. Math………. bab ungkapan algebra n integer paling senang…

  17. aa..

  18. intan nor laila says:

    UPSR cuma dapat 2a 1b 4c

  19. best pulak dpt study kt on9 kt sini

  20. intan nor laila says:

    siapa tahu macam mana nak cari maklumat bidang sains

  21. intan nor laila says:

    hai saya intan

  22. saya tak faham faktor itu apa

  23. SAYE SUKE SANGAT MATH NI

  24. HARUS BELAJAR PERATUSAN PADA MASA CUTI INI UNTUK PEPERIKSAAN DAN PBS.

  25. I LOVE MATHS

  26. kavya dharshini says:

    hey,i love mathematic
    very much……….<3

  27. Saya paling suka mata pelajaran matemtik lah………

  28. saya suka sangat belajar matematik.. ianya amat mudah dan senag berbanding mata pelajaran yang lain.. ^_^… saya nak yang terbaik.. :)

  29. saya akan belajar rajin rajin

  30. tingkatan 1 ,nak tanya boleh klu ,band 1 salah satu tak lepas ke

  31. SAYA SUKA MATEMATIK

  32. muhamad tahir says:

    matematik form 1 payah kot

  33. muhamad tahir says:

    i love mathematics

  34. Amelya Amanda says:

    Ohh , PBS . Sangat memeningkan . Hope dengan buat ulangkaji dapat tambahkan ilmu and success. Nak band6 !!

  35. rasanye saya dah mula suke math

  36. I LOVE MATHEMATICS

  37. siti amirah bandi says:

    saye suka matematik

  38. nurul syafiqah bt mohd norizan says:

    saya suka membuat latihan soalan2 math untuk meningkatkan PBS saya

  39. choi minho says:

    sayaminat sngt@mt

  40. nurain haryani abd hamid says:

    saye sangat suka pelajaran math.:)

  41. rabiatul adawiyah says:

    hai saya rabiatul .boleh tak awak ajar saya math. please

  42. nurul alyanis says:

    saya suka blajar matapelajaran matematik

    • haniza shahira binti abdul karim says:

      saya pon same….sebab matematik ni memudahkan untuk berfikir dan sukar untuk ditipu semasa membeli apa saje

  43. Saya dapat 5A dalam UPSR saya masuk Cempaka Internasional School

  44. Make budu nok says:

    I love math

  45. zairul saparudin says:

    saya pelajar cemerlang
    saya mahu tinggkatkan usaha saya lagi

  46. husna afiqah says:

    sye suke math ,bab math cume ingat jln kire je…… x perlu hafaz

  47. nor afni otofia says:

    hai semua,,,,sye pun suka MATH,,,,macam korang

  48. nor afni otofia says:

    yg paling senang bab 5 peratusan,,,,,ngn pecahan<

  49. sangeet dhillon says:

    i love math……..

  50. ainiqa_luvers cute says:

    Aku rasa sumo susah bbenorlah…ada 1 ujian ni..math ngn sains yg kene ambik seluruh dunia punya tu …….pun susah kot..nak kene study yg mano pun x tau..

  51. haniza shahira binti abdul karim says:

    bagus dan mempermudahkan murid untuk belajar dengan mudah

  52. yvonne emilly cstr says:

    i love math..
    good luck everyone in your exam..:-)

  53. saye sangat suke math mesti ramai suke math kan

  54. hem…susahnya matz thun nie…

  55. ada jawapan sekali tak? mcm mana nak semak balik jawapan?

  56. intan shahira says:

    bagus cerdik akselent :)

  57. nurul athirah says:

    kita harus belajar rajin-rajin ingin berjaya untuk mencapai cita-cita kita.kita harus ulangkaji setiap hari ………………………..:-)

  58. esok nak periksa ni! >_< baru nak belajar… :3

  59. ain directioner says:

    harini math test . dua2 kertas pulak tu an . peh

  60. neelam kaur d/o dharamveer singh says:

    thanks for giving me the tips

  61. saya nak matematik saya lulus.AAAA

  62. Subhanallah!!!Ini kali pertama saya melihat laman web sebegini!!!!Thanks for user-user yang buat ini!!!!

  63. noranida bte zainal says:

    saya suka matematik kerana dapat menghafal sifir dengan lancar

  64. awesome

  65. thank you for giving tips,it awesome

  66. i like it.its easy

  67. sy suka bab algebra dan integer

  68. algebra nan integer pling sye suke….bgi bab2 yg laen

Write a Comment