→ → Koleksi Nota Ringkas dan Padat, Soalan, Latihan, KBAT, Peperiksaan, Ujian Tingkatan 1, 2, 3, 4, 5 dan Tahun 1, 2, 3, 4, 5, 6

→ → Koleksi Soalan Peperiksaan Percubaan SPM 2022, 2021, 2020 + Skema Jawapan (Semua Subjek)

.

→ → Koleksi Buku Teks Digital KSSM Tingkatan 1, 2, 3, 4, 5

.

→ → Koleksi Soalan Peperiksaan Percubaan Tingkatan 3 + Skema Jawapan (Semua Subjek)

.

→ → Koleksi Soalan Peperiksaan Percubaan Tahun 6 + Skema Jawapan

.

→ → Modul Soalan 36 Subjek SPM, Tingkatan 4, 5 + Skema Jawapan (Format Baharu)

.

→ → Contoh Karangan Pilihan Bahasa Melayu BM SPM, Tingkatan 4, 5

.

→ → Koleksi Buku Teks Digital KSSR Tahun 1, 2, 3, 4, 5, 6

.

→ → → ★ Join / Follow Facebook dan Telegram Blog Ini

.

Contoh Rujukan Kerja Kursus / Kerja Lapangan Geografi Tingkatan 3: Pengangkutan Awam

.

.

Contoh Rujukan Kerja Kursus Geografi PMR 2013 : Pengangkutan Awam. Penilaian Menengah Rendah.  Untuk rujukan. Semoga perkongsian bahan-bahan rujukan, panduan, bahan pembelajaran dan pengajaran, contoh-contoh karangan, sumber rujukan PMR (Penilaian Menengah Rendah), tingkatan 1, tingkatan 2, tingkatan 3 dalam post di blog Bumi Gemilang berguna dan dapat membantu para pelajar dan pengguna.

.

.

……………………………………………………………………….

.

Untuk mendapatkan segala Maklumat Terkini atau Updates blog Bumi Gemilang :

(1)  Follow / Like Bumi Gemilang Facebook Page

(2)  Join / Sertai   2 Telegram Groups blog Bumi Gemilang

…………………………………………………………………………………..

.

.

Untuk Rujukan PT3, Tingkatan 1, 2, 3  (Soalan Peperiksaan, Nota, Jawapan, Latihan…) :.

…………………………………………………………………………………..

Komsas Bahasa Melayu : Antologi Tingkatan 1, 2, 3 (Cerpen, Sajak, Pantun, Syair, Drama, Prosa Tradidional … ) :

.

.

Novel-Novel Bahasa Melayu Tingkatan 1, 2, 3 :

.

.

English Forms 1, 2, 3 : Novel + Literature Component (Poem, Short Story, Drama … ) :

.

………………………………………………………………………………….

.

Terima Kasih kerana membaca post ini.

.baca Post-Post mengikut SUBJEK dan KATEGORI

.

105 thoughts on “Contoh Rujukan Kerja Kursus / Kerja Lapangan Geografi Tingkatan 3: Pengangkutan Awam”

  1. banyak gile keje kursus yang harus dilakukan oleh diriku pada tahun ini.Esei kene tidak kurang 400 patah perkataan seliuh lah tangan teman ni jawabnye,tetapi teman akan cube untuk buat yang terbaik

    Reply
  2. hope kita semua bulehh buad kerja kursus geografi , walau ape pons kite pasrah je lha 🙂 markah punye pasal 😀

    Reply
  3. aaaaaaaahhhhhhhhhh !!! asal nampak cam susah je kerja kursus f3 taun ni ?? nak mencari matlumat la paling malas sekali .. adooiii ~

    Reply
  4. Ya Allah … Macam susah je -,-‘
    how could I do this , …
    But `DIWAJIBKAN’ for all Pmr Candidates 2013 .
    and for our marks ..
    so , we’ve to do this . * sorry for the broken grammar,^^ hekhekhek

    Reply
  5. kami dah start buat!! lepas holiday nii msti hantar sudaa…xpaa.. mau siap sudaa.. goodluck u all yg belum lgi buat 🙂

    Reply
  6. aduuiii … bnyakk nyaa keja skrg nheee … time cuty pun .. xdpat pnuh dgn keja umah , keja khursus … ya allah tabahkan lha .. aq …

    Reply
  7. Assalam..ugh..byk betoll kerja kursus plus kerje skolh ckg bagi..hari2 wajib ade kerje skolh…nk mghafal lagi nie..nk kena igt yg f.1 n f.2 lg…fuh…gambatte! demi cita2 ku yg tinggi ni x mnjadi halangan..yoshh!!!!!!!!!!!!!!!!! sume ni akn ku tempuh dgn bersemangat..haha

    Reply
  8. perghh,, bnyaknyee keje kne buat… shari xde homework xsah.. dgn tuition pnye keje agy.. mmg trbaek arr.. belambak keje kne siapknkn.. cuti pon cam xcuti.. hadap bku je.. pmr pnye psal~ bwt jelaa.. chayook ! 😀

    Reply
  9. bnyaknya kna buat 🙁 dah lose dan otak sya nie fikir mcm mna nak buat!!… tlg sya.. help me .. Lol XD

    Reply
  10. huhuhuuuu nsib dah siap krja kursus geo lps ni blh la rht………………………………………………………

    Reply
  11. bnyk btul kerja thun ni …tapi x apa sy tetap akn bersungguh untuk menghadapi semua cabaran …..good luck PMR ^ ^

    Reply
  12. cam ne nk bt…..kusut betoi nie..nk cari psl teksi utk d bt folio…kn main susah
    ape pown..gud luck 4 frenz utk pmr nnti.lagi 172 ari lg

    Reply
  13. hermm……ya allah engkau permudahkanlah…kerja kursus ini….demi PMR….akan ku laksanakan…. 😉 vs pa2 pouwn…..love u all…..kita berdoa’ kepada ilahi agar tidak terjerumus dalam kegagalan….”APA YANG PENTING USAHA!!!!!!!”
    -YAKIN PADA DIRI SENDIRI U ALL”

    Reply
  14. normal la tu adk2…nak belajo x senang..sume kne usaha,, chayok2..kalau dkat ipta,assesment,quiz,test,presentation,jurnal,tesis, banyak lg kne buat,, adk2 akn alami sume tu..nk berjaya kne usaha dr skg.. gud luck sume…do the best..

    Reply
  15. tq 4 all information i very appricate with all the information…….. tq n tanhks from me rosella irdiana……..

    Reply
  16. boleh bgi contoh cadangan bgi penternakan x ? kebanyakan blog yg Sya kunjung, semuanya tetang pengangkutan .. someone help .. 😀

    Reply

Write a Comment

error: Alert: Content is protected !!