Sains UPSR – Soalan Percubaan, Nota, Jawapan… []

Sains UPSR – Soalan Percubaan, Nota, Jawapan… []

.
.

Sains UPSR

Sila Klik :

.

.

.

Juga Klik :

………………………………………………………………………………………………..

.
.

Untuk Rujukan UPSR (Soalan Peperiksaan, Nota, Jawapan, Latihan…)

 ………………………………………………………………………………………………..

Untuk Kertas Soalan Peperiksaan UPSR, Nota dan Latihan yang lain, sila klik :

http://www.bumigemilang.com/?cat=47

………………………………………………………………………………………………..….

Untuk Latihan, Nota dan Soalan Peperiksaan Percubaan Sains / Science yang lain, sila klik :

http://www.bumigemilang.com/?cat=273

………………………………………………………………………………………..…..……..

.
.

61 thoughts on “Sains UPSR – Soalan Percubaan, Nota, Jawapan… []

  1. PUTRI HANINZAWANI says:

    x sabar nak jawab UPSR TAHUN 2014 YEEEEE DOAKAN SY BERJAYA KWN2 YEEEEEE……………….

  2. Doakan sy brjaya jugak

  3. siti nursahirah says:

    doakan saya berjaga

  4. nur alya nadiah binti abdul aziz says:

    saya nur alya nadiah darjah 6 untuk menjawab upsr doakan saya gemilang dan cemerlang dan doakan saya sihat selalu dan selamat di dunia dan diakhirat thanks…..

  5. BELLA SAFAIRA says:

    SAYA MURID TAHUN 6.DOAKAN SAYA DAPAT 5 A DALAM UPSR . AMIN……….

  6. nafis aisar yushaikal bin mohd zulkifli says:

    Saya nafis dari sk senawang 3 doakan saya mendapat 5a dalam upsr tahun 2015 ini

  7. nurshazreena says:

    Harap² dpt 5A

  8. danial irfan says:

    doakan saya dapat 5a

  9. Saya Nurul Syuhadah darjah 6 Jaya , SK KORIS .. Ingin mendapat 5A didalam UPSR 2015 TAHUN INI .. SERTA UPPM 2 DAN UPPM 3 NI , MARKAH PERIKSA SAYA CEMERLANG , GEMILANG DAN TERBILANG .. Aamiin .. InsyaAllah ..

  10. nora abiyana says:

    Hai..nama saya nora abiyana…ingin mendapat 5 a upsr….amin..doa kan saya ya….chayooo..chayoo..yakin boleh..yg penting doa,tawakkal,dan usaha..saya dari sk taman tawau..bye..

  11. hai nama saya fisha irdina…semoga tahun ini dapat 5a..insyallah..harap2 korang baca ya..hehehe..saya dari sk kuala nerang kedah..

  12. fisha irdina says:

    hai nama saya fisha irdina..tahun ini saya akan menduduki upsr..inyaallah 5a tahun ni…saya dari sk kuala nerang kedah..

  13. doakan kami dapat 5A yaaa…

  14. mohd hanapiah hanapiah says:

    aslm semua murid tahun 6:)

  15. SALAM SIHAT BELAKO

  16. DOAKAN SAYA DAPAT 5A

  17. saya dapat 8A di semua peperiksaan.Saya ada kepercayaan dalam peperiksaan saya dapat 8A.

  18. AHMAD FAUZHAN BIN SYUKRI says:

    DAPAT 5A INSYAALLAH

  19. hrp2 dpt 5a.insyaallah.

  20. SYAFIQA IZANI says:

    doakan saya dan orang menduduki UPSR tahun 2015 tetapi kenalah rajin membaca dan menulis.INGAT JANGAN MALAS YEEER!!!

  21. Semoga berjaya, lakukan yg terbaik

  22. doakan syew dpt 5A ya

  23. nama saya ezra…saya juga doakan awak juga

  24. semoga kta semua mndapat 5A dlam UPSR

  25. saya juga berharap mendapat 5A UPSR………..^_^

  26. sivashangari says:

    i want to take 5A in UPSR

  27. doakan saya jugak dalam upsr tahun ini 5a

  28. [email protected] says:

    saya doakan kpda org yg brusaha shja yg akn dpt 5A

  29. Doakan saya mendapat 5A

  30. insyallah akan dapat 5A

  31. harap harap dapat 5 A

  32. Doakan saya dapat 5a

  33. doakan saya dapat 6A kawan

  34. doakan saya dapat 6A semua
    Aminnn moga moga kita dapat 6A

  35. mohd saiful haziq says:

    Harap-harap dapat 6A amin!!!!

  36. Azah Misziedah says:

    Harap-harap saya dapat 6A….n saya harap yang lain pun berjaya dapat 6A AMIN……..

  37. i hope i will get 6A.aminnn!

  38. Saya ashif dari kajang selangor.saya harap telah mendapat 6A insyaallah

  39. saya harap saya memperolehi kejayaan cemerlang 6A dlm UPSR INSYAALLAH

  40. Nur badiah binti badrus says:

    doakan tahun 6 dapat 6A
    tahun ini

  41. NURUL BALQIS BINTI MOHD FARIS says:

    Doakan kami dapat 6A

  42. doakan saya untuk mendapat 6a for upsr 2016

  43. Aaron arson jagar says:

    DOA kan sye mendapat keputusan yang lulus dlam UPSR..Dan doakan kawan kawn sye..OK.tq.👍👍👍

  44. KAVITA A/P SUBRAMANIAM says:

    sy doa kan sy dapat dalam upsr 3A 3B

  45. selamat berjaya semua.

  46. kuhan harisnath says:

    saya doa sekurang kurangnya 5A 1B!

Write a Comment