Contoh Karangan Bahasa Melayu (BM) SPM (Tingkatan 4 & 5) – Koleksi [] –

.

Koleksi Contoh Karangan / Esei Bahasa Melayu (BM) SPM (Tingkatan 4 dan 5) []   

Sila Klik :

………………………………………………………………………………….

.

Untuk Rujukan Tingkatan SPM, 4 dan 5  (Soalan Peperiksaan, Nota, Jawapan, Latihan…)

Sila Klik :

.

Untuk Rujukan Tingkatan 4  (Soalan Peperiksaan, Nota, Jawapan, Latihan…)

Sila Klik :

………………………………………………………………………………….

.

Komsas Bahasa Melayu : Antologi Tingkatan 4 dan 5 (Cerpen, Sajak, Pantun, Syair, Drama, Prosa Tradisional … )

Sila Klik :

.

Novel Bahasa Melayu Tingkatan 4 dan 5

Sila Klik :

.

English Forms 4 and 5 : Novel + Literature Component (Poem, Short Story, Drama … )

Sila Klik :

………………………………………………………………………………….

.

Untuk Kertas Soalan Peperiksaan SPM, Nota dan Latihan yang lain,

Sila Klik :

………………………………………………………………………………….

25 thoughts on “Contoh Karangan Bahasa Melayu (BM) SPM (Tingkatan 4 & 5) – Koleksi [] –

  1. m.naim b.abdullah says:

    best………………….hahahahahahahaahahahahahahhahahah

  2. Anime Lover says:

    Thanks^^

  3. zulhusni titanic says:

    thanks

  4. blog ini amt membantu sy dlm penulisan karangan terutamanya……

  5. ia dapat membantu sayaer le

  6. Terima Kasih ! :) aku hrp dapat result yg baik thun ni. ckup mkn pun jd lah!! -.-

  7. khairul shafiq says:

    I hope this website will be continous to help student ..

  8. ask 4 the c0py plezz

  9. Insyaallah.. kite semua boleh….!!!
    straight A in SPM….

  10. amin…..harapnharap berjaya

  11. best arr……

  12. best………………….lah

  13. saya harap semua manusia di planet ne dapat mencapai kejayaan yang mereka idamkan …

  14. good for life ….. so we must give the best

  15. nak bwt sesuatu jangan terjah dulu tapi belajar dulu … (HD)

  16. insyaallah .. usaha , tawakal .. kita semua pasti dapat keputusan yang baik dalam SPM tahu ni :)

  17. semoga berjaya….fighting

  18. Anis Adlina says:

    Best…banyak yang dapat daripada blog…Boleh tak saya nak copy untuk buat rujukan ketika belajar nanti

Write a Comment